1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
17-10-2014 14:48

Eνστάσεις για την Καρίνα!

Ενστάσεις και αναφορές στην Ευρωπαική Συνομοσπονδία κατά της ΕΟΠΕ ετοιμάζουν τα σωματεία του Α ομίλου της Α2 γυναικών, επειδή ανανεώθηκε το δελτίο της Καρίνας Φιλιπιόνοκα στον ΖΑΟΝ, παρότι το καλοκαίρι αγωνίσθηκε στην Εθνική Λετονίας και δεν επιτρέπεται η συμμετοχή ξένης στην Α2.

Τα σωματεία του ομίλου που κάνουν πρωταθλητισμό θα στραφούν κατά της ΕΟΠΕ, αφού έχουν τα φύλλα αγώνα της συμμετοχής της αθλήτριας στην Εθνική και θα ζητήσουν ευθύνες από την Ομοσπονδία και την ανάκληση του δελτίου.

 

Τα φύλλα αγώνα

http://www.cev.lu/Competition-Area/MatchStatistics.aspx?ID=26596

 

http://www.cev.lu/Competition-Area/MatchStatistics.aspx?ID=26507

 

http://www.cev.lu/Competition-Area/CompetitionTeamDetails.aspx?TeamID=8640&ID=701

 

 

 

 

 

 

 

 

 

18 σχόλια

  • Comment Link greekvolley Κυριακή, 19 Οκτωβρίου 2014 15:21 posted by greekvolley

    Ευχαριστω Code για την πρόσκληση. θα προτιμήσω την επικοινωνία μας από αυτό το σημείο για να μαθαίνουν και οι υπόλοιποι φίλοι τι συμβαίνει σε αυτή την χωρα....Κάθε διευκρίνιση δεκτή από αυτό το βήμα!

  • Comment Link CODE Κυριακή, 19 Οκτωβρίου 2014 08:53 posted by CODE

    GREEKVOLLEY....... ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ ΝΑ ΣΟΥ ΕΞΗΓΗΣΩ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ............

  • Comment Link Θ7 Κυριακή, 19 Οκτωβρίου 2014 05:47 posted by Θ7

    Η αθλήτρια αποφάσισε να αγωνίζεται πλέον σάν ξένη καί νά ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ σάν ξένη στήν Α1 φυσικά ,αυτό είναι όλο καί γιαυτό έπαιξε στήν Εθνική της. Μόνο τυχαίο ή λάθος δέν ήταν , ο ΖΑΟΝ ότι πήρε πήρε από τήν αθλήτρια.

  • Comment Link greekvolley Σάββατο, 18 Οκτωβρίου 2014 21:17 posted by greekvolley

    H αθλήτρια επαιζε και παίζει σαν κοινοτικη με ενα χαρτι οτι δεν είναι γραμμενη στο μητρωο της χωρας της αφου προβλέπει ο κανονισμός για εγγραφή (όχι μεταγγραφη) ερασιτεχνων αθλητριών σε σωματεια βολει (παλιό κόλπο των ομάδων..). Την στιγμή που αγωνιστηκε στην Εθνική της χωρας της χανει αυτό τι δικαίωμα...απλά...

  • Comment Link greekvolley Σάββατο, 18 Οκτωβρίου 2014 20:56 posted by greekvolley

    ΑΠΑΝΤΗΣΗ στον CODE.
    1)Η ΛΕΤΟΝΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ.
    > Σωστό!
    2)ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΟΥ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙΣ ΜΕ ΚΑΡΤΑ ΑΘΛΗΤΟΥ ( ΔΕΛΤΙΟ ).ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ ΣΟΥ.
    > Σωστό και αυτό!!
    3)ΑΡΑ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΡΑΤΥΠΙΑ....ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΩ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ..ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ Η ΛΕΤΟΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ.
    Η αθλήτρια αγωνίστηκε στην Ελλάδα σαν αθλήτρια χωρας μέλους Ε.Ε. που ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΓΡΑΜΜΕΝΗ στο μητρώο της χώρας που ειχε υπηκοότητα (κλασσικό κόλπο των ομάδων....)αφού μόνο ετσι οι "κοινοτικοί" μπορούν να εγγραφούν (και όχι μεταγγραφούν) σε ελληνικά ερασιτεχνικά σωματεία..
    4) ΠΟΣΕΣ ΒΟΥΛΓΑΡΕΣ ΚΑΙ ΑΛΒΑΝΕΣ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΉΜΑ ΤΗΣ Α2 ? ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΑΤΩΤΕΡΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ???
    Πολλές Βουλγάρες και Αλβανίδες αγωνίζονται αλλά με 1η εγγραφή στην Ελλάδα αφού φέρνουν χαρτί ότι δεν είναι γραμμένες στα μητρώα της χώρας τους (τότε αποκτούν και αθλητική ομοσπονδία-Federation of Origin την ΕΟΠΕ (είναι κατανοητό να μπερδεύει η αθλητική υπηκοότητα με την υπηκοότητα διαβατηρίου...) Σε κάθε περίπτωση, όλες αυτές (και η αθλήτριά μας) οταν αγωνιστεί στην Εθνική ομάδα την υπηκοότητα της οποίας κατέχει, χάνει το δικαίωμα να εχει αθλήτική υπηκοότητα την Ελληνική (ασε που για να αλλάξει δε αθλητική υπηκοότητα θέλει απόφαση ΔΣ FIVB και 10000 δολλάρια μίνιμουμ....)
    Συμπέρασμα:Καλώς η αθλήτρια επαιζε τόσα χρόνια στην Ελλάδα, αφού ηταν κοινοτική και δεν ηταν γραμμένη στο μητρώο της Λετονικής Ομοσπονδίας (συμφωνα με βεβαίωση που προσκόμισε). Αλλά.....μόλις αγωνίστηκε στην Εθνική Λετονίας, εχασε αυτό το δικαίωμα...
    Θα ημουν χαρούμενος να μας δώσει κάποιος άλλος πληροφορίες που θα βοηθούσαν στην διαλεύκανση της υπόθεσης.....
    Ενας απλός φίλος του βόλεϊ που του αρέσει η ισονομία και η δικαιοσύνη!

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ