1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
06-06-2018 13:14

Επιτυχημένη η σχολή διαιτησίας του ΣΥΔΠΕΜ

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε  η σχολή Διαιτητών Volley που διοργανώθηκε απο τον ΣΥΔΠΕΜ στην πόλη των Γρεβενών από 01- 03/06.

Οι υποψήφιοι νέοι διαιτητές που φοίτησαν στη σχολή, είχαν την χαρά να διδαχθούν από τον Καθηγητή Διαιτησίας κ.Εμμανουήλ Γεωργιάδη, μέλος του ΣΥΔΠΕ Βορείου Ελλάδος- Διεθνή Διαιτητή, στον κανονισμό διαιτησίας και το φύλλο αγώνος.

Ο ΣΥΔΠΕ Μακεδονίας με ανακοίνωση του ευχαρίστησε τόσο τον καθηγητή διαιτησίας κ.Εμμανουήλ Γεωργιάδη για την παρουσία του, όσο και την διεύθυνση του Ξενοδοχείου «Αχίλλειον» στην πόλη των Γρεβενών για την θερμή φιλοξενία του τριημέρου.

Επίσης ευχαριστεί για την παρουσία του στην σχολή το μέλος του ΔΣ και Γενικό Γραμματέα της ΕΣΠΕΜ, κ. Κυριάκου Κωνσταντίνο ο οποίος και απονέμει πλακέτα του Συνδέσμου στον κ.Γεωργιάδη, όπως ακόμη και τα ΜΜΕ της κεντροδυτικής Μακεδονίας και της ευρύτερης περιοχής για την συμβολή τους και βοήθεια ώστε ναπραγματοποιηθεί η Σχολή Διαιτησίας στην πόλη των Γρεβενών.

Σχετικά άρθρα

  • Σχολή Διαιτησίας από τον ΣΥΔΠΕΒΕΘ
    Ο ΣΥ.Δ.ΠΕ.Β.Ε.Θ, με την έγκριση της ΟΔΒΕ, διοργανώνει σχολή διαιτητών σάλας.
  • ΣΥΔΠΕ Μακεδονίας: Σχολή διαιτησίας στα Γρεβενά
    Ο ΣΥΔΠΕ Μακεδονίας με χώρους ευθύνης τους νομούς Κιλκις, Πελλας, Ημαθιας, Πιεριας, Σερρων, Φλωρινας, Καστοριας, Κοζάνης και Γρεβενων, διοργανώνει Σχολή Διαιτησίας βάση του Ν.2725/99 άρθρο 43 παρ.3),στην πόλη των Γρεβενών στην αίθουσα σεμιναρίων του ξενοδοχείου ΑΧΙΛΛΕΙΩΝ, στο 2ο χλμ Γρεβενών-Κοζάνης, την Παρασκευή 01/06/18, το Σάββατο 02/06/18 και την Κυριακή 03/06/18.
  • ΣΥ.Δ.ΠΕ.Δ.Α.Π: Σχολή διαιτησίας στη Σαντορίνη
    Ο Σύνδεσμος Διαιτητών Πετοσφαίρισης Πειραιά – Δυτικής Αττικής (ΣΥ.Δ.ΠΕ.Δ.Α.Π.), διοργανώνει σχολή υποψήφιων διαιτητών βόλεϊ στο νησί της Σαντορίνης.
  • Σχολή διαιτησίας απο τον ΣΥΔΠΕΑΑΑ
    Ο Σύνδεσμος Διαιτητών Πετοσφαίρισης Αθήνας & Ανατ. Αττικής πραγματοποιεί σχολή νέων  διαιτητών τα ακόλουθα 3 Σαββατοκύριακα: 20-21 Ιανουαρίου, 27-28 Ιανουαρίου και 3-4 Φεβρουαρίου 2018.

  • Σχολή διαιτησίας του ΣΥΔΠΕΜ στην Έδεσσα
    Σχολή διαιτησίας διοργανώνει ο ΣΥΔΠΕΜ στην Έδεσσα από 17-20/11 και με ανακοίνωση, υπενθυμίζει στα υποψήφια μέλη του, ποιά δικαιολογητικά χρειάζονται ώστε να δηλώσουν συμμετοχή:

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ