1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
22-03-2018 12:42

ΣΥ.Δ.ΠΕ.Δ.Α.Π: Σχολή διαιτησίας στη Σαντορίνη

Ο Σύνδεσμος Διαιτητών Πετοσφαίρισης Πειραιά – Δυτικής Αττικής (ΣΥ.Δ.ΠΕ.Δ.Α.Π.), διοργανώνει σχολή υποψήφιων διαιτητών βόλεϊ στο νησί της Σαντορίνης.

Στο δελτίο Τύπου ο σύνδεσμος αναφέρει για τον τρόπο συμμετοχής και τις νέες ημερομηνίες διεξαγωγής της σχολής:

«Μετά από πολύ καιρό επιστρέφουμε στην Σαντορίνη, 30,31 Μαρτίου & 1 Απριλίου 2018, διοργανώνοντας σχολή διαιτητών στο νησί που πρόσφατα διοργάνωσε το Final 4 γυναικών και έδειξε ότι ο κόσμος του αγαπάει το βόλεϊ.

Περιμένουμε τους φίλους του αθλήματος να μεγαλώσουν την παρέα μας και να ζήσουν την εμπειρία να συμμετάσχουν σε αγώνες της Α1 γυναικών και όχι μόνο, όχι από την εξέδρα αλλά μια ανάσα από το φιλέ !

Δήλωσε συμμετοχή με ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο και μια φωτογραφία προσώπου στο e-mail μας : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , και ζήσε μοναδικές στιγμές μέσα στο γήπεδο !

Σε περιμένουμε….»

Περισσότερες πληροφορίες για τα δικαιολογητικά συμμετοχής στην αφίσα της σχολής

Σχετικά άρθρα

  • Ικανοποίηση ΕΣΠΕΔΑ για την αναστολή αποχής των διαιτητών
    Ανακοίνωση με την οποία εκφράζει την ικανοποίηση της για την αναστολή της αποχής των διαιτητών του ΣΥΔΠΕΔΑΠ και επακόλουθο την ομαλή διεξαγωγή των πρωταθλημάτων της, το Σαββατοκύριακο, (θα υπάρξει 15 λεπτη καθυστέρηση στην έναρξη των ματς), εξέδωσε η διοίκηση της ΕΣΠΕΔΑ.
  • Στο πλευρό των διαιτητών η ΕΣΠΕΔΑ
    Την καταδίκη της για το σοβαρό περιστατικό που συνέβη στον ο Α΄ διαιτητή του αγώνα παγκορασίδων, Προρφύρα-Μίλωνα 1-3 στις 4/5, εξέφρασε με ανακοίνωση της η ΕΣΠΕΔΑ ενώ η διοίκηση της Ενωσης εκφρράζει την πλήρη συμπαράσταση της στους διαιτητές της Δυτικής Αττικής και του Πειραιά.
  • ΣΥΔΠΕΔΑΠ: Αποχή μιας εβδομάδας κήρυξαν οι διαιτητές σε ένδειξη διαμαρτυρίας
    Αποχή από τους αγώνες τοπικών Πρωταθλημάτων ΕΣΠΕΔΑ, όλων των κατηγοριών, από το Σάββατο 11/05 έως και την Παρασκευή 17/05, κήρυξε ο ΣΥΔΠΕΔΑΠ , με αφορμή το σοβαρό επεισόδιο που έγινε σε βάρος του πρώτου διαιτητή και μέλους του συνδέσμου,Νίκου Παπαχατζή, μόλις ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση Παγκορασίδων 3, Πορφύρα-Μίλωνα 1-3 στο κλειστό « Σαλπέας», στις 4/5.
  • Σχολή Διαιτησίας από τον ΣΥΔΠΕΒΕΘ
    Ο ΣΥ.Δ.ΠΕ.Β.Ε.Θ, με την έγκριση της ΟΔΒΕ, διοργανώνει σχολή διαιτητών σάλας.
  • Επιτυχημένη η σχολή διαιτησίας του ΣΥΔΠΕΜ
    Με επιτυχία ολοκληρώθηκε  η σχολή Διαιτητών Volley που διοργανώθηκε απο τον ΣΥΔΠΕΜ στην πόλη των Γρεβενών από 01- 03/06.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ