1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
02-06-2018 15:15

Ο Πέτρος Παπαχατζής πρόεδρος του ΣΥΔΠΕΠΑΠ

Με πρόεδρο τον Πέτρο Παπαχατζή και ύστερα από τις εκλογές της 13/5 συγκροτήθηκε σε σώμα το ΔΣ του ΣΥΔΠΕΔΑΠ, το οποίο αποτελούν:

Πρόεδρος: Παπαχατζής Πέτρος

Α' Αντιπρόεδρος: Αντωνόπουλος Κωνσταντίνος

Β' Αντιπρόεδρος: Βελώνης Γεώργιος

Γεν. Γραμματέας: Κατσούλης Βασιλειος

Ταμίας: Βλάχος Γεωργιος

Ειδ. Γραμματέας: Καντλή Κωνσταντίνα

Αναπλ. Ταμίας: Κορδετζάκη Μαρία

Μέλος: Παπαστάμος Παναγιώτης

Μέλος: Κατσιάρας Γεώργιος

Σχετικά άρθρα

  • Ο ΖΑΟΝ ανακοίνωσε το νέο ΔΣ
    Το νέο διοικητικό συμβούλιο ανακοίνωσε η διοίκηση του ΖΑΟΝ, το οποίο προέκυψε από τις χθεσινές αρχαιρεσίες του συλλόγου των βορείων προαστίων και το απαρτίζουν:
  • Κόρινθος: Ανακοινώνει ξένη και μεταγραφές μετά τις εκλογές
    Μεταγραφικές εξελίξεις έχουν τρεξει το τελευταίο διάστημα στην Κόρινθο, η οποία την φετινή σεζόν θα αγωνίζεται στην Πρι Λιγκ.
  • Εκλογές την Κυριακή στον Πανναξιακό
    Μετά από δύο αναβολές, ο Πανναξιακός ΑΟΝ ανακοίνωσε ότι την Κυριακή 16/6, θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου.
  • Παραμένει προέδρος της ΕΣΠΑΑΑ ο Κώστας Αλαγιάννης
    Ψήφο εμπιστοσύνης έδωσαν για άλλη μια φορά τα σωματεία της ΕΣΠΑΑΑ, στον Κώστα Αλαγιάννη. Μετά τις εκλογές της περασμένης εβδομάδας συγκροτήθηκε σε σώμα, το νέο ΔΣ της Ένωσης Ανατολικής Αττικής, με πρόεδρο για πολλοστή φορά τον έμπειρο παράγοντα ενώ τις υπόλοιπες θέσεις συνεχίζουν να κατέχουν τα μέλη που επανεξελέγησαν.
  • Ικανοποίηση ΕΣΠΕΔΑ για την αναστολή αποχής των διαιτητών
    Ανακοίνωση με την οποία εκφράζει την ικανοποίηση της για την αναστολή της αποχής των διαιτητών του ΣΥΔΠΕΔΑΠ και επακόλουθο την ομαλή διεξαγωγή των πρωταθλημάτων της, το Σαββατοκύριακο, (θα υπάρξει 15 λεπτη καθυστέρηση στην έναρξη των ματς), εξέδωσε η διοίκηση της ΕΣΠΕΔΑ.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ