1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
14-06-2019 15:36

Εκλογές την Κυριακή στον Πανναξιακό

Μετά από δύο αναβολές, ο Πανναξιακός ΑΟΝ ανακοίνωσε ότι την Κυριακή 16/6, θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου.

Η σχετική ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει:

«Το Δ.Σ. του Πανναξιακού Α.Ο.Ν. ανακοινώνει την προκήρυξη εκλογών για την ανάδειξη του Δ.Σ. που θα πλαισιώσει το σωματείο κατά τη διετία 2019 – 2021.Η εκλογική διαδικασία θα διεξαχθεί την ερχόμενη Κυριακή 16 Ιουνίου 2019 από τις 11:30 έως και τις 17:00 στο πνευματικό κέντρο της Παντάνασας (Παραλία Χώρας)

Δικαίωμα ψήφου έχουν όλα τα ενεργά μέλη με την καταβολή του πόσου εγγραφής ακόμα και την ημέρα των εκλογών».

Σχετικά άρθρα

  • Ο ΖΑΟΝ ανακοίνωσε το νέο ΔΣ
    Το νέο διοικητικό συμβούλιο ανακοίνωσε η διοίκηση του ΖΑΟΝ, το οποίο προέκυψε από τις χθεσινές αρχαιρεσίες του συλλόγου των βορείων προαστίων και το απαρτίζουν:
  • Κόρινθος: Ανακοινώνει ξένη και μεταγραφές μετά τις εκλογές
    Μεταγραφικές εξελίξεις έχουν τρεξει το τελευταίο διάστημα στην Κόρινθο, η οποία την φετινή σεζόν θα αγωνίζεται στην Πρι Λιγκ.
  • Παραμένει προέδρος της ΕΣΠΑΑΑ ο Κώστας Αλαγιάννης
    Ψήφο εμπιστοσύνης έδωσαν για άλλη μια φορά τα σωματεία της ΕΣΠΑΑΑ, στον Κώστα Αλαγιάννη. Μετά τις εκλογές της περασμένης εβδομάδας συγκροτήθηκε σε σώμα, το νέο ΔΣ της Ένωσης Ανατολικής Αττικής, με πρόεδρο για πολλοστή φορά τον έμπειρο παράγοντα ενώ τις υπόλοιπες θέσεις συνεχίζουν να κατέχουν τα μέλη που επανεξελέγησαν.
  • Ενωτικός Κώστας Παϊσιάδης: «Μεγάλη ευκαιρία η συνύπαρξη των τεσσάρων μεγάλων στην Λίγκα»
    Ενωτικός και με αυξημένες ευθύνες από την θέση του Α΄αντιπροέδρου στο νέο ΔΣ της ΕΣΑΠ ο εκπρόσωπος του ΤΑΑ ΠΑΟΚ Κώστας Παϊσιάδης μίλησε για το στοίχημα της συνύπαρξης ΠΑΟΚ, Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού ΑΕΚ στην ΕΣΑΠ, την συμμετοχή του ΠΑΟΚ στο Τσάμπιονς Λιγκ, τους στόχους του ΠΑΟΚ για τη νέα σεζόν, το νέο προπονητή Σέργκι Στάνκου, την επιστροφή της ΑΕΚ, την ενίσχυση του Παναθηναϊκού αλλά και την επιστροφή του Ηρακλή στα κύπελλα Ευρώπης:
  • Ο Πέτρος Παπαχατζής πρόεδρος του ΣΥΔΠΕΠΑΠ
    Με πρόεδρο τον Πέτρο Παπαχατζή και ύστερα από τις εκλογές της 13/5 συγκροτήθηκε σε σώμα το ΔΣ του ΣΥΔΠΕΔΑΠ, το οποίο αποτελούν:

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ