1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
15-03-2024 21:01

Πρι Λιγκ Γυναικών: Πρόβα πλέι οφ για ΖΑΟΝ - Απόλλωνα Καλαμάτας, οριακά ματς για τα πλέι άουτ

Μια αγωνιστική πριν τη λήξη της κανονικής περιόδου της Πρι Λιγκ Γυναικών, και η αυλαία άνοιξε από σήμερα Παρασκευή με την 21η νίκη του πρωτοπόρου Πανιώνιου κόντρα στο Αιγάλεω 3-0 και την φιέστα τίτλου που ακολούθησε μετά τον αγώνα απο την γηπεδούχο ομάδα της Ν. Σμυρνης

Όσο για την υπόλοιπη αγωνιστική το ενδιαφέρον εστιάζεται στις ομάδες που παλεύουν να αποφύγουν την έαντη θέση των πλέι άουτ και αυτές είναι η Ελπίδα Αμπελοκήπων, η Πρέβεζα και η Κόρινθος , ενώ έχει «κλειδώσει» σε αυτά η συμμετοχή των Αιγάλεω, Βότση και Πορφύρα.

Η έβδομη Ελπίδα με 24 πόντους αγωνίζεται στη Ν. Ερυθραία με τις δεύτερες Αμαζόνες, οι οποίες και αυτές έχουν προγραμματίσει τη δική τους γιορτή βράβευσης για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Κ20 ΕΣΠΑΑΑ μετά από 30 χρόνια, την προηγούμενη Κυριακή στα Γλυκα Νερά.

Μαραζοπούλου, Κορρέ, Ρεντούμη, Νικολαϊδη, Γερογιάννη, Αλυσανδράτου, Λιακοπούλου, Βάσσου, είναι η «χρυσή γενιά» που θα παλέψει μαζί με τον κοουτς Βασίλη Πανδή  και για πρόκριση στο αντίστοιχο πανελλήνιο Final-4.

Στην 8η θέση με 22 πόντους είναι η Κόρινθος που υποδέχεται τα έκτα Βριλήσσια σε ένα «τελικό» και στην 9η με 22 βαθμούς επίσης ο Φιλαθλητικός Πρέβεζας που αγωνίζεται στη Θεσσαλονίκη με τον προτελευταίο Βότση.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει το ντέρμπι του πέμπτου ΖΑΟΝ απέναντι στον τέταρτο Απόλλωνα Καλαμάτας, και θα μπορούσε να χαρακτηριστεί πρόβα πλέι οφ, αφου και οι δύο ομάδες θα πάρουν μέρος σε αυτά για θέσεις 2-5 που δίνουν το δεύτερο εισιτήριο ανόδου.

Τέλος ο τρίτος Μίλωνας υποδέχεται τον 11ο Πορφύρα με στόχο το τρίποντο που θα τον κρατήσει στο +4 από τον σύλλογο της Καλαμάτας και θα διατηρήσει το πλεονέκτημα έδρας στους ημιτελικούς πλέι οφ

Pre League Γυναικών - 21η αγωνιστική

Παρασκευή 15 Μαρτίου 2024


: Γ.Σ. Πανιώνιος - Α.Ο. Αιγάλεω 3-0 (25-10, 25-13, 25-13

Σάββατο 16 Μαρτίου 2024

Βότση, 18.00: Α.Π.Σ. Ναυάρχου Βότση - Φ.Γ.Σ. Πρέβεζας
Διαιτητές: Βασιλειάδης, Τσιούλα, Παρατηρητής: Κουκουμάκας Ν..

«Στ. Καλαϊτζής», 18.00: Α.Ο.Ν. Αμαζόνες - Α.Σ. Ελπίς
Διαιτητές: Χουλιαρόπουλος, Κατερλή, Παρατηρητής: Ρίγκος.

«Κρ. Πέρσης», 18.00: Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων - Α.Ο.Φ. Πορφύρας
Διαιτητές: Γεωργάκη, Λιδωρικιώτη, Παρατηρητής: Μαρκάτης.

Κορίνθου, 18.00: Α.Σ.Π. Κορίνθου - Φ.Ο. Βριλησσίων
Διαιτητές: Καραγιαννόπουλος, Σπίνας, Παρατηρητής: Δημάκης

Ζηρίνειο, 18.00: Ζ.Α.Ο.Ν. - Απόλλων Καλαμάτας
Διαιτητές: Μουλά Λ., Παπαθανασίου, Παρατηρητής: Τσάκωνας.

Η βαθμολογία ΕΔΩ

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ