1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
17-03-2024 01:30

Pre League Γυναικών: Τρίποντο γιορτή οι Αμαζόνες, νίκες τετράδας για Μίλωνα, Απόλλωνα Καλαμάτας

Την δεύτερη θέση και το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ ανόδου με αντίπαλο τον ΖΑΟΝ, εξασφάλισαν και μαθηματικά οι Αμαζόνες μετά το τρίποντο που πήραν επί της Ελπίδας Αμπελοκήπων με 3-1 σετ. για την 21η αγωνιστική  της Πρι Λιγκ Γυναικών.

Πριν το πρώτο σερβίς της αναμέτρησης η διοίκηση της ομάδας της Νέας Ερυθραίας βράβευσε τις νεάνιδες του συλλόγου για την κατάκτηση του πρωταθλήματος ΕΣΠΑΑΑ, μετά απο 30 χρόνια ενώ και ο προπονητής της ομάδας Βασίλης Πανδής προχώρησε σε μία όμορφη κίνηση καθώς λίγο πριν το φινάλε του τετάρτου σετ, έβαλε στο παιχνίδι τις φοβερές νεάνιδες για να ολοκληρώσουν τον αγώνα μέσα σε αποθέωση.

  Την Παρασκευή ο πρωταθλητής Πανιώνιος αγωνίστηκε κόντρα στο Αιγάλεω και μετά τη νίκη με 3-0 και την 21η σερί νίκη, η γυναικεία ομάδα πραγματοποίησε τη φιέστα της στο κατάμεστο «Ανδρέας Βαρίκας» πανηγυρίζοντας τον τίτλο και την άνοδο.

Την 3η θέση εξασφάλισε και ο Μίλωνας που νίκησε με 3-0 σετ τον Πορφύρα, ενώ 4ος θα είναι ο Απόλλωνας Καλαμάτας που επικράτησε του πέμπτου ΖΑΟΝ με 3-0 σετ. Το ζευγάρι Μίλωνα-Απόλλωνα Καλαμάτας θα συναντηθεί στον ημιτελικό των πλέι οφ  με πλεονέκτημα έδρας στο σύλλογο της Ν. Σμύρνης, και τη σειρά να κρίνεται στις δύο νίκες.

Τα Βριλήσσια επικράτησαν εκτός έδρας της Κορίνθου με 3-0 σετ και θα τερματίσουν στην 6η θέση στην βαθμολογία ενω ο Ναύαρχος Βότσης λύγισε στην έδρα του με 3-1 σετ του Φιλαθλητικού Πρέβεζας και έδωσε παράταση στο θρίλερ για την κατάληψη της 9ης θέσης που οδηγεί στσ πλέι άουτ, καθώς Κόρινθο και Πρέβεζα ισοβαθμούν στους 22 πόντους. Στην επίσημη βαθμολογία  η Πρέβεζα είναι αυτή που πλεονεκτεί της Κορίνθου.

θμολογία. Τέλος, ο Ναύαρχος Βότσης επικράτησε στην έδρα του με 3-1 σετ του Φιλαθλητικού Πρέβεζας.

Pre League Γυναικών - 21η αγωνιστική

Παρασκευή 15 Μαρτίου 2024

Γ.Σ. Πανιώνιος - Α.Ο. Αιγάλεω 3-0 (25-10, 25-13, 25-13)


Διαιτητές: Χαμπιλού, Κατσιάρας, Παρατηρητής: Παγκοζίδης.

Γ.Σ. ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Γιάννης Χαριτωνίδης): Τιέμι, Μιλεντίγεβιτς, Ζιώγα, Αλεξάκου, Καθάριου, Καρέλια / Κακουράτου (λ), Βουλγαράκη (λ), Κτιστάκη, Κράνη.

Α.Ο. ΑΙΓΑΛΕΩ (Αγγελική Αντωνιάδη):
Δρέμπελα, Μπούκουρα, Ραζνάτοβιτς, Γουίλιαμσον, Γκέκοβιτς, Γιώτα / Μάρκου (λ), Παγωμένου.

Σάββατο 16 Μαρτίου 2024

Α.Π.Σ. Ναυάρχου Βότση - Φ.Γ.Σ. Πρέβεζας 3-1 (25-21, 25-17, 17-25, 27-25)


Διαιτητές: Βασιλειάδης, Τσιούλα, Παρατηρητής: Κουκουμάκας Ν..

Α.Π.Σ. ΝΑΥΑΡΧΟΥ ΒΟΤΣΗ (Κώστας Ιωαννίδης): Αργυρίου, Κυριακίδου, Αλτίνη, Ιωάννου, Χατζίκου, Ζωίδου / Ωραιοπούλου (λ), Ασβεστά (λ), Σαχανίδου, Χαλκίδη

Φ.Γ.Σ. ΠΡΕΒΕΖΑΣ (Πέτρος Παπαδόπουλος): Μητροπούλου, Αούραμτσουκ, Φαρίας, Κουκα, Μερκούρη, Μπαχλαβά / Κοσμίδου (λ), Πεπόνη.

Α.Ο.Ν. Αμαζόνες - Α.Σ. Ελπίς 3-1 (23-25, 25-12, 25-22, 25-13)

Διαιτητές: Χουλιαρόπουλος, Κατερλή, Παρατηρητής: Ρίγκος.

Α.Ο.Ν. ΑΜΑΖΟΝΕΣ (Βασίλης Πανδής): Νίλον, Νομικού, Νικολαΐδη, Τόσι, Χριστοδούλου, Βαρουδάκη / Τζαφέρη (λ), Μαραζοπούλου (λ), Γερογιάννη, Ρεντούμη, Κορρέ.

Α.Σ. ΕΛΠΙΣ (Στέλιος Κουτουνίδης): Κώστογλου, Αθανασιάδου, Γογούση, Λαμπριανίδου, Τριανταφύλλου, Γαργάλα / Ρουμπάκη (λ), Σιάκη (λ), Παπάζογλου, Παπαθανασίου, Γκόγκου, Παπαδοπούλου.    

Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων - Α.Ο.Φ. Πορφύρας 3-0 (25-19, 25-23, 25-16)

Διαιτητές: Γεωργάκη, Λιδωρικιώτη, Παρατηρητής: Μαρκάτης.

Α.Ο.Ν.Σ. ΜΙΛΩΝ (Γιώργος Δεναξάς): Θεοδωρακέα, Δορμπαράκη, Σάντος, Γιαννέλου, Γκρέκα, Βυθούλκα / Γούλα

λ), Χάνα (λ), Μανώλαινα, Καλντερόν.

Α.Ο.Φ. ΠΟΡΦΥΡΑΣ (Παναγιώτης Δημητρακάκος): Σωτηρίου, Γερομίχαλου, Βαλσαμή, Ποντικάκη, Πατουχέα, Ομογκίμπο / Μπουτσελάκου (λ), Πανούση (λ), Κίντου.

Α.Σ.Π. Κορίνθου - Φ.Ο. Βριλησσίων 0-3 (14-25, 17-25, 19-25)

Διαιτητές: Καραγιαννόπουλος, Σπίνας, Παρατηρητής: Δημάκης.

Α.Σ.Π. ΚΟΡΙΝΘΟΥ (Κάταλιν Κις): Ελευθερίου, Τσαμπάι, Χάτσινσον, Μανάι, Κυπαρίσση, Γεωργιάδου / Μαργαρίτη (λ), Αγγιστριώτη (λ), Μούγιου, Αντότσι, Ασημακοπούλου.

Φ.Ο. ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ (Κώστας Λιώσης): Μικρουδάκη, Μικέλη, Έρωτα, Κασιάνο, Σόουζα, Κούση / Τριγωνίδου (λ), Καραβοκύρη (λ), Μποκή.

Ζ.Α.Ο.Ν. - Απόλλων Καλαμάτας 0-3 (15-25, 12-25, 19-25)

Διαιτητές: Μουλά Λ., Παπαθανασίου, Παρατηρητής: Τσάκωνας.

Ζ.Α.Ο.Ν. (Αντώνης Παπαδόπουλος): Κάβουρα, Βαϊοπούλου, Γιοβάνη, Παπαδοπούλου, Χάνσον, Χατζηχαραλάμπους / Σπυροπούλου (λ), Νίκα, Μερκουριάδη, Φωτοπούλου.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ (Μπάμπης Μυτσκίδης): Φάκη, Κοκότη, Αρβανιτοπούλου, Καραφουλίδου, Ριμπέιρο, Θεοδωράκη / Γιολλά (λ), Ευθυμιοπούλου (λ).

Η βαθμολογία ΕΔΩ.

 

 

 

 

 

 

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ