1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
08-03-2024 19:17

Pre League Γυναικών: Καθοριστικές μονομαχίες στη ζώνη των πλέι άουτ

Δύο αγωνιστικές πριν τη λήξη και το ενδιαφέρον της 20ης αγωνιστικής για την Πρι Λιγκ Γυναικών εστιάζεται στη μάχη τεσσάρων ομάδων (Πρέβεζα, Ελπίδα, Κόρινθος, Πορφύρας), οι οποίοι παλεύουν να αποφύγουν τη συμμετοχή τους στη ζώνη των πλέι άουτ.

Αρχικά η φορμαρισμένη Ελπίδα Αμπελοκήπων που βρίσκεται στην έβδομη θέση και στο +4 από την ένατη, υποδέχεται τον Μίλωνα ο οποίος ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη, ώστε να συνεχίσει το σερί του, και να κρατήσει την τρίτη θέση και το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ ανόδου.

Δύσκολή αποστολή και για την όγδοη Πρέβεζα που έχει 22 πόντους και αντιμετωπίζει τις δυνατές Αμαζόνες. Η νεοφώτιστη ομάδα θα παλέψει για ένα θετικό αποτέλεσμα που θα την κρατήσει στην οκτάδα, ενώ από την άλλη η ομάδα της Ν.Ερυθραίας έρχεται με φόρα για να πάρει ένα ακόμη τρίποντο και να κρατήσει την δεύτερη θέση και την απόσταση ασφαλείας (+4) από τον τρίτο Μίλωνα.

Ακολουθεί μεγάλο ντέρμπι στον Πειραιά όπου ο Πορφύρας που βρίσκεται στη δέκατη θέση αντιμετωπίζει την ένατη Κόρινθο. Οι γηπεδούχες με 16 βαθμούς θέλουν καθαρό τρίποντο για να πλησιάσουν την αντίπαλο τους στους 20 πόντους. Από την άλλη οι φιλοξενούμενες, θα παλέψουν για ένα θετικό αποτέλεσμα που θα τους δώσει ψυχολογία για να διεκδικήσουν την είσοδο τους στην οκτάδα μέχρι το τέλος.

Σημαντική κόντρα επίσης έχουμε και στο Αιγάλεω όπου η ουραγός ομάδα του «Σίτι» που έχει 7 πόντους, υποδέχεται τον προτελευταίο Βότση που έχει 12 βαθμούς.

Οσον αφορά την πρώτη τετράδα ο ΖΑΟΝ θα υποδεχτεί τον πρωτοπόρο Πανιώνιο. Το παιχνίδι έχει χαρακτήρα γοήτρου καθώς η ομάδα της Κηφισιάς είναι πέμπτη και θα πάρει μέρος στα πλέι οφ ανόδου για την διεκδίκηση του δεύτερου εισιτηρίου που οδηγεί στη Volley League. Από την άλλη ο πρωταθλητής και μαθηματικά Πανιώνιος θα επιδιώξει το διπλό για να διατηρήσει το αήττητο ρεκόρ που έχει.

Τέλος στην Καλαμάτα, ο γηπεδούχος Απόλλωνας αντιμετωπίζει τα έκτα Βριλήσσια με στόχο το τρίποντο που θα τον διατηρήσει στην τετράδα και στη διαδικασία των πλέι οφ ανόδου.

Το πρόγραμμα της 20ης αγωνιστικής:

Σάββατο 9 Μαρτίου 2024

«Στ. Βενέτης», 17.00: Α.Ο. Αιγάλεω - Α.Π.Σ. Ναυάρχου Βότση
Διαιτητές: Μάλφας, Μεταξά, Παρατηρητής: Παπαστάμος.

Δ.Α.Κ. Πρέβεζας, 17.00: Φ.Γ.Σ. Πρέβεζας - Α.Ο.Ν. Αμαζόνες
Διαιτητές: Χλωρός, Αποστόλου, Παρατηρητής: Καμπέρης.

«Ι. Λεμονίδης», 18.00: Α.Σ. Ελπίς - Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων
Διαιτητές: Σταυριανίδης, Δαλκιράνης, Παρατηρητής: Κάλλης.

Ζηρίνειο, 18.00: Ζ.Α.Ο.Ν. - Γ.Σ. Πανιώνιος
Διαιτητές: Λιδωρικιώτη, Βαρατάσης, Παρατηρητής: Πολίτης.

Παραλίας, 18.00: Απόλλων Καλαμάτας - Φ.Ο. Βριλησσίων
Διαιτητές: Κτενάς, Καραγιαννόπουλος, Παρατηρητής: Κανελλίδης.

«Π. Σαλπέας», 18.00: Α.Ο.Φ. Πορφύρας - Α.Σ.Π. Κορίνθου
Διαιτητές: Κυριοπούλου, Μαυρικίδου, Παρατηρητής: Καπάνταης

Η βαθμολογία ΕΔΩ.

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ