1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
25-09-2023 17:09

Αμαζόνες: Κέρδισαν ψυχολογία και εντυπώσεις 2-1 τον ΑΟ Θήρας

Σε καλό αγωνιστικό δρόμο ενόψει της νέας Πρι Λιγκ έδειξαν ότι βρίσκονται οι Αμαζόνες. Η ομάδα της Νέας Ερυθραίας που είναι από τα φαβορί ανόδου στη Volley League, επικράτησαν σε φιλικό τριών σετ με 2-1(25-18, 25-21, 16-25).του ΑΟ Θήρας που αγωνίζεται στη Volley League.

Ο κοουτς των νικητριών Βασίλης Πανδής είδε με ικανοποίηση τις αθλήτριες του να κάνουν καλές συνεργασίες, να παίζουν πολύ συγκεντρωμένα και να ολοκληρώνουν τα ματς με ελάχιστα λάθη.

Από την άλλη ο Ιταλός τεχνικός της Σαντορίνης, Ματέο Φρέσκι που δεν είχε στην διάθεση τους τις Μερκάδο και Φίτζοκ που έλλειπαν με τις αντίστοιχες εθνικές ομάδες της Αργεντινής και της Σλοβενίας σε προολυμπιακά τουρνουά, άφησε στον πάγκο τις Σίλβα, Φερνάντεζ, Αδαμοπούλου και έδωσε χρόνο συμμετοχής σε ολες τις υπόλοιπες αθλήτριες που είχε στην διάθεση του.

Οι συνθέσεις:

Αμαζόνες (Β.Πανδής) Χριστοδούλου, Νίλον Βαρουδάκη, Νομικού, Νικολαϊδη, Τόσι Μαραζοπούλου (λ). Ρεντούμη, Κορρέ, Γερογιάννη, Τζαλαλή

Α.Ο. Θήρας (Μ. Φρέσκι): Χριστοδούλου, Κιουτσούκη, Πόπιτς, Αγγελοπούλου, Μπαχλαβά, Χαμαλίδου, Γεωργιάδου (λ) Τσοχατζή, Καραμπάση (λ)

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ