1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
28-09-2023 19:24

Αιγάλεω: Φιλική νίκη σε οικογενειακό κλίμα

Με 3-0 επικράτησε το Αιγάλεω του ΓΣ Ηλιούπολης στο πλαίσιο φιλικού αγώνα που έγινε στο κλειστό της αθηναϊκής ομάδας. Αν και τις δύο ομάδες τις χώριζε μια κατηγορία, (πρι Λιγκ-Α2), το παιχνίδι ήταν αρκετά καλό ποιοτικά με πολλές εναλλαγές στο σκορ

Οι δύο προπονητές Αγγελική Αντωνιάδη και Βασίλης Κατωπόδης είχαν την ευκαιρία να τεστάρουν διάφορα σχήματα και να χρησιμοποιήσουν όλες τις αθλήτριες που είχαν στη διάθεσή της.

Στο παιχνίδι υπήρξε και μια ιδιαιτερότητακαθώς αντίπαλες του «Σίτι» βρέθηκαν για πρώτη φορά, οι αδελφές Κουλοπούλου. Η συναισθηματική φόρτιση ήταν εμφανής για τις Κατερίνα και Έλενα, αφού για πολλά χρόνια φόρεσαν την φανέλα του Αιγάλεω και μαζί με την Κατερίνα Βλάχου που από φέτος μετακόμισε στην Κύπρο και κοουτς την Αγγελική Αντωνιάδη, οδήγησαν το σύλλογο σε πολλές επιτυχίες και διακρίσεις , τόσο στα αναπτυξιακά όσο και στις ανόδους και τις νίκες της γυναικείας ομάδας.

Η εκτίμηση και η φιλία του Αιγάλεω με την οικογένεια Κουλοπούλου συνεχίστηκε στο πέρασμα του χρόνου και έτσι μετά την λήξη του αγώνα, οι δύο παίκτριες μαζί με τον πατέρα τους, τον πρόεδρο Παντελή Βλάχο και την κ. Αντωνιάδη, έβγαλαν μια ξεχωριστή αναμνηστική φωτογραφία που θύμισε νοσταλγικές εποχές.

ΑΙΓΑΛΕΩ (ροστερ)

Πασαδόροι: Μερκούρη, Δρέμπελα

Διαγώνιες Χατζηχαραλάμπους ,

Κεντρικές: Ραζνάτοβιτς (Μαυροβούνιο), Γιώτα

Ακραίες: Κοτέογλου, Παγωμένου, Μπούκουρα, Παπαδοπούλου

Λίμπερο: Μάρκου, Δανάη Βλάχου,

Προπονήτρια: Αγγελική Αντωνιάδ

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ