1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
24-09-2023 18:03

Πρώτη θέση για το Φιλαθλητικό στην Πρέβεζα, 3-2 με σπουδαία ανατροπή τον Άρη στον τελικό

Η εκπληκτική γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Φιλαθλητικού Πρέβεζας κατέκτησε την πρώτη θέση στο τουρνουά που διοργάνωσε στην έδρα του, κερδίζοντας στον τελικό το μεγάλο φαβορί, Άρη Θεσσαλονίκης με 3-2 ύστερα απο σπουδαία ανατροπή. Ένα αποτέλεσμα που σκόρπισε μεγάλο ενθουσιασμό στους φίλους της ομάδας και έδωσε ψυχολογία στο νεοφώτιστο σύλλογο, ενόψει της νέας Πρι Λιγκ.

Αρχικά τα κορίτσια του Πέτρου Παπαδόπουλου πήραν το πρώτο σετ με 27-25. Ο Άρης αντέδρασε και πέρασε μπροστά 1-2 με 21-25 και 9-25

Ο Φιλαθλητικός Πρέβεζας με την βοήθεια των φιλάθλων του ξεκίνησε εντυπωσιακή αντεπίθεση και κατάφερε με 25-21 να ισοφαρίσει σε 2-2 και να πάει το ματς στο τάι μπρέικ.

Με την βοήθεια των φιλάθλων η ομάδα της Πρέβεζας κατάφερε να λυγίσει τον Άρη Θεσσαλονίκης με 15-11, κατακτώντας την πρώτη θέση στο τουρνουά με 3-2.

Στον μικρό τελικό ο Απόλλων Καλαμάτας κέρδισε την ομάδα της Λαμίας με 3-1 στα σετ.

Αμέσως μετά το τέλος του τουρνουά δόθηκαν κύπελλα και αναμνηστικά και στις 4 ομάδες που συμμετείχαν.Την ομάδα της Λαμίας βράβευσε η πρόεδρος του Φιλαθλητικού Πρέβεζας Ιφιγένεια Τέφα, την ομάδα του Απόλλων Καλαμάτας που τερμάτισε στην 3η θέση ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού του δήμου Πρέβεζας Λεωνίδας Αργυρός, την ομάδα του Άρη Θεσσαλονίκης ο περιφερειακός σύμβουλος Π.Ε Πρέβεζας Θοδωρής Κορωναίος ως εκπρόσωπος της περιφέρειας και τη νικήτρια ομάδα του Φιλαθλητικού Πρέβεζας ο δήμαρχος Νίκος Γεωργάκος.

Μικρός τελικός συνθέσεις:

Aπολλων καλαματας (Mυτσικιδης): Αρβανιτοπούλου, Γιολάντε, Ευθυμιοπούλου, Κοκότη, Καραφουλίδου, Φάκη, Ρωσσιάδου, Μαυροειδή, Γιολλα ν., Γιολλα ε., Κακκα, Μπαρμπάνοβα

.Α.Ο. Λαμιας (Αγγέλης): Παγωνη, Ολιβέϊρα Γιαγκμούρ, Πέζιτσιτς, Μιχαηλιδη, Παπακωνσταντίνου, Φλιάκου, Μαραθοκαμπίτου, Σουλιώτη, Τσιριμώκου, Αργυρίου, Σιόλου.

Τελικός συνθέσεις:

ΦΓΣ Πρέβεζας (Παπαδόπουλος): Πατακιάρα, Κοσμίδου, Μύθου, Πεπόνη, Θεοδωρακη, Μητροπουλου, Κουτρουμπη, Αuram, Mελου, Γερομιχαλού, Τοτσιδου, Κούκα, Σιούλα.

Άρης (Σκουληκάρης): Χωριάτη, Βάρδα, Κim, Σακκά, Στάικού, Θεοδοσίου, Σκουλουδη, Καλαπόδη, Παπαδοπούλου, Ματάκι, Εξαδακτυλου, Joulie, Μαρπι.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ