1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
02-07-2023 21:14

Κόρινθος: Ανανέωσε η Κατερίνα Ελευθερίου

Την παραμονή της 22 χρονης (1μ80) ταλαντούχας κεντρικής, Κατερίνα Ελευθερίου γνωστοποίησε η Κόρινθος ενόψει της νέας Πρι Λιγκ. Η ανακοίνωση του ΑΣΠ για την Ελευθερίου που συνεχίζει στην γυναικεία ομάδα για 8η χρονιά, αναφέρει:

«Για μια ακόμα χρονιά θα βρίσκεται στον ΑΣΠ Κόρινθος η Κατερίνα Ελευθερίου. Πρόκειται για τη 13η χρονιά της συνολικά και 8η διαδοχική στη γυναικεία ομάδα.

Είναι από τα κορίτσια που έκαναν τα πρώτα τους βήματα στις ακαδημίες μας και αποτελεί την απόδειξη της εξαιρετικής δουλειάς που γίνεται στα τμήματα υποδομής της ομάδας. Κατάφερε να πάρει με την αξία της μια θέση στο γυναικείο και έπειτα με σκληρή δουλειά να κερδίζει κάθε χρόνο όλο και περισσότερο χρόνο συμμετοχής.Η Κατερίνα αγωνίζεται ως κεντρική, έχει ύψος 1,80 και είναι γεννημένη στις 17/8/2001.

.Της ευχόμαστε καλή αγωνιστική χρονιά, με υγεία και χωρίς τραυματισμούς!

“Χαίρομαι πολύ που για άλλη μια χρονιά θα βρίσκομαι στην ομάδα της Κορίνθου. Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση που δείχνει εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου τόσα χρόνια, αλλά και στην προπονήτρια. Εύχομαι να έχουμε μια χρονιά με υγεία και επιτυχίες”, ανέφερε σε δηλώσεις της στο korinthosvolley.gr.»

Kόρινθος ρόστερ

Πάσα: Έλενα Γεωργιάδου

Κεντρικές: Κυπαρίσση Ραφαηλία, Μαριλέτα Ασημακοπούλου, Κατερίνα Ελευθερίου

Ακραίες: -

Διαγώνιες: -

Λίμπερο: Μαργαρίτη Μαριάννα

Προπονητής: Κάταλιν Κις

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ