1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
02-07-2023 23:07

Τέλος εποχής για την Κατερίνα Βλάχου απο το Αιγάλεω!

Και όμως το Αιγάλεω θα αγωνιστεί τη νέα σεζόν χωρίς… Κατερίνα Βλάχου. Η 25 χρονη (1μ78) διεθνής πασαδόρος μετά από μια ζωή στο… Σίτι, όπου ξεκίνησε το βόλεϊ και γνώρισε πολλές χαρές και λύπες ως αρχηγός και ηγέτης με αποκορύφωμα την προπέρσινη αγωνιστικόιστορική άνοδο στη Volley League, αποφάσισε να αποχωρήσει από την αθηναϊκή ομάδα και να ψάξει το επόμενο βήμα της καριέρας της, είτε σε άλλη ελληνική ομάδα, είτε στο εξωτερικό.

Για την αποχώρηση της,  η οποία «σπάει» την συνοχή της οικογένειας Βλάχου στην ομάδα του Αιγάλεω στην οποία κυριαρχεί τα τελευταία 12 χρόνια, και δημιουργεί ένα μεγάλο αγωνιστικό κενό στην θέση της πάσας, η διοίκηση των «μπλέ» την αποχαιρέτησε με την παρακάτω ανάρτηση:

«Σήμερα είναι μία μέρα χαρμολύπης για το τμήμα Βόλεϊ του συλλόγου μας γιατί λέμε αντίο στην αρχηγό της ομάδας γυναικών, αλλά είμαστε ταυτόχρονα περήφανοι που μια αθλήτρια γέννημα θρέμμα του συλλόγου αποτελεί τρανταχτό παράδειγμα προς μίμηση ότι τα όνειρα υλοποιούνται, αρκεί να υπάρχει πρόγραμμα, θέληση και μέθοδος

.Η Κατερίνα Βλάχου αποτέλεσε τον πυλώνα του αναπτυξιακού μας προγράμματος ανοίγοντας το δρόμο και σε άλλες αθλήτριες που αυτη τη στιγμή φοράνε τα γαλανόλευκα τόσο του Αιγάλεω όσο και της Εθνικής ομάδας.

Της ευχόμαστε καλη τύχη στο επόμενο βήμα της καριέρας της και κρατάμε την πόρτα ορθάνοιχτη για την επιστροφή της, όταν έρθει το πλήρωμα του χρόνου. 12 χρόνια σαν μια ολόκληρη ζωή.

Σε ευχαριστούμε Κατερίνα.»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ