1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
06-07-2023 15:07

Στην Κόρινθο θα πασάρει η Άντεια Τσιγαρίδα

Metά την Έλενα Γεωργιάδου, η διοίκηση του ΑΣΠ Κόρινθος ανακοίνωσε την απόκτηση της 25 χρονης (1μ70) πασαδόρου, Άντειας Τσιγαρίδα, η οποία έχει αγωνιστεί σε Ηλυσιακό, Αμπελόκηπους, Αμαζόνες, Πανιώνιο..

 Η ανακοίνωση του συλλόγου:

«H διοίκηση της Κορίνθου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση της πασαδόρου, Άντειας Τσιγαρίδας. Είναι γεννημένη το 1998 και έχει πλούσιο βιογραφικό μέχρι σήμερα. Έκανε τα πρώτα της βήματα στις ακαδημίες του Ηλυσιακού, όπου παρέμεινε μέχρι το 2016 πριν μετακομίσει στα Βριλλήσια για μια σεζόν (2016-17). Εν συνεχεία επέστρεψε στον Ηλυσιακό με τον οποίο πανηγύρισε την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία (Volley League).

Την περίοδο 2018-20 αγωνίστηκε με τα χρώματα Αμπελόκηπων, όπου και εκεί στέφθηκε πρωταθλήτρια στην Β’ εθνική ΕΣΠΑΑΑ, με την ομάδα της να ανεβαίνει στην Α2. Τη σεζόν 2020-21 ήταν στη Volley League με την ομάδα των Αμαζόνων, ενώ την περσινή χρονιά ξεκίνησε στον Πανιώνιο, αλλά στη μεταγραφική περίοδο του Δεκεμβρίου μετακόμισε και πάλι στους Αμπελοκήπους.

«Είμαι πολύ χαρούμενη που εντάσσομαι στην ομάδα της Κορίνθου. Μου παρέχει το αγωνιστικό και αθλητικό πλαίσιο που έψαχνα και έχω διάθεση να δουλέψω σκληρά για να πετύχουμε τους στόχους της ομαδας.Ευχαριστώ πολύ τη διοίκηση και την προπονήτρια που με εμπιστεύτηκαν.Εύχομαι να έχουμε μια δημιουργική χρόνια με υγεία και ανταγωνιστικά παιχνίδια», δήλωσε στο korinthosvolley.gr.

Kόρινθος ρόστερ

Πάσες: Έλενα Γεωργιάδου, 'Αντεια Τσιγαρίδα

Κεντρικές: Κυπαρίσση Ραφαηλία, Μαριλέτα Ασημακοπούλου, Κατερίνα Ελευθερίου

Ακραίες: -

Διαγώνιες: -

Λίμπερο: Μαργαρίτη Μαριάννα

Προπονητής: Κάταλιν Κις

 

 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ