1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
11-04-2023 22:46

Αμαζόνες: Γιορτή για τον αθλητισμό και τα παιδιά στον αγώνα με την Ελπίδα Αμπελοκήπων

Με το σύνθημα «We are οne τeam» οι Αμαζόνες Νέας Ερυθραίας μαζί με τον μη κερδοσκοπικό Οργανισμό Parenting, διοργανώνουν την Μεγάλη Τετάρτη 12 Απριλίου στο κλειστό της Ν.Ερυθραίας, σπουδαία γιορτή με θέμα την αγάπη για τον αθλητισμό.

Η ανακοίνωση της ομάδας των βορείων προαστίων για την εκδήλωση που θα γίνει μετά το ματς με την Ελπίδα Αμπελοκήπων για την Πρι Λιγκ, αναφέρει:

«Οι Αμαζόνες Νέας Ερυθραίας μαζί με τον μη κερδοσκοπικό Οργανισμό Parenting που παρέχει ψυχολογική υποστήριξη σε γονείς ΑΜΕΑ, θα ευχηθούν Καλό Πάσχα σε όλους, με έναν μοναδικό τρόπο που αξίζει να δείτε από κοντά. 

Υπογραμμίζεται ότι η συνεργασία του συλλόγου μας με το Parenting* σημαίνει πάρα πολλά για εμάς. Όλες οι αθλήτριες των Αμαζόνων έχουν υποσχεθεί να δώσουν,μετά το τέλος του αγώνα του πρωταθλήματος γυναικών της προσεχούς Τετάρτης στα φιλοξενούμενα παιδιά μία μεγάλη αγκαλιά που τόσο χρειάζονται. 

*Επισημαίνεται ότι ο Οργανισμός Parenting προσφέρει συμβουλευτική & ψυχοκοινωνική υποστήριξη σε οικογένεις που έχουν παιδιά με ειδικές ανάγκες. 

Πρόγραμμα Εκδήλωσης

18.00 Έναρξη Αγώνα Αμαζόνες ΝΕ - Ελπίδα Αμπελοκήπων (PreLeague Volleyball Γυναικών)

18.30 Προσέλευση παιδιών και οικογενειών από το Parenting

19.30 Με το τέλος του αγώνα θα υπάρξει διαδραστικό δρώμενο (έκπληξη) από τα παιδιά.

20.00 Ευχές για Καλό Πάσχα!  Ομαδική φωτογραφία
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ