1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
11-04-2023 23:14

Πρι Λιγκ Γυναικών: Στα Κύμινα κρίνεται το πρώτο εισιτήριο ανόδου για Απολλώνιο και Πεύκα

Φινάλε για την Πρι Λιγκ γυναικών με την 26η αγωνιστική και η άνοδος περνάει από τα Κύμινα Θεσσαλονίκης. Αν ο Απολλώνιος πάρει τρίποντο (νίκη με 3-0 ή 3-1 σετ) στην έδρα των Μακεδόνων στην οποία αγωνίζεται θα πανηγυρίσει το πρωτάθλημα στην Pre League, και τον προβιβασμό του στην μεγάλη κατηγορία, μετά τη σεζόν 2009-10.

Αγωνία για το αποτέλεσσμα στα Κύμινα, έχουν και τα δεύτερα Πεύκα λογω χειρότερης ισοβαθμίας (60 βαθμοί και οι δυο ομάδες) τα οποία υποδέχονταιστο γήπεδο τους την Κόρινθο. Η ομάδα του Γιάννη Χαριτωνίδη θα πάρει την απευθείας άνοδο αν νικήσει 3-0 ή 3-1 σετ την Κόρινθο και ο Απολλώνιος χάσει βαθμό ή ηττηθεί καθαρά από τους Μακεδόνες. Διαφορετικά θα αγωνιστεί όπως και πέρυσι στα πλέι οφ για το δεύτερο εισιτήριο με τις ομάδες της πρώτης πεντάδας.

Από την άλλη η φιλοξενούμενη Κόρινθος που είναι στο -3 από την ομάδα του Πορφύρα που κατέχει την πέμπτη θέση και έχει ρεπό θα χρειαστεί ένα …θαύμα για να περάσει από στην έδρα των Πεύκων..Ο Πορφύρας είναι στους 39 βαθμούς και η Κόρινθος στους 36 και η οποία 'ομως υστερεί στην μεταξύ τους βαθμολογία.

Μεγάλο ενδιαφέρον υπάρχει και για το ποια ομάδα μεταξύ Βότση και Ελπίδα Αμπελοκήπων θα αποφύγει την 9η θέση που οδηγεί στα πλέι άουτ. Η 8η Ελπίδα εχει 32 βαθμούς εχει δύσκολη αποστολή και παίζει στην Αθήνα με τις τέταρτες Αμαζόνες, ενώ ο ένατος Βότσης υποδέχεται τον έβδομο Πανιώνιο, και θέλει καθαρό τρίποντο και παράλληλα ήττα της Ελπίδας 'ωστε. να μην εμπλακεί στα πλέι άουτ.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια τα φορμαρισμένα Βριλήσσια υποδέχονται την ουραγό ΧΑΝΘ η οποία απειλείται με άμεσο υποβιβασμό στην Α2, ενω ο Απόλλωνας Καλαμάτας αντιμετωπίζει στην έδρα του τον Αίαντα.

Pre League Γυναικών - 26η αγωνιστική

Μ. Τετάρτη 12 Απριλίου 2023


«Στ. Καλαϊτζής», 18.00: Α.Ο.Ν. Αμαζόνες - Α.Σ. Ελπίς
Διαιτητές: Μουλά Ειρ., Γεωργάκη, Παρατηρητής: Μαυρικίδης.

Βριλησσίων, 18.00: Φ.Ο. Βριλησσίων - Χ.Α.Ν.Θ.
Διαιτητές: Αντωνόπουλος, Αρβανίτης, Παρατηρητής: Παπαδόπουλος Β..

Δ.Α.Κ. Πεύκων, 18.00: Α.Σ. Ακαδ. Πρωταθλητών Πεύκων - Α.Σ.Π. Κόρινθος
Διαιτητές: Τοσουνίδης, Δημητρίου, Παρατηρητής: Μαυρίδης Θ..

Παραλίας, 18.00: Απόλλων Καλαμάτας - Α.Π.Σ. Αίας
Διαιτητές: Καραγιαννόπουλος, Σπίνας, Παρατηρητής: Κανελλίδης.

Βότση, 18.00: Α.Π.Σ. Ναυάρχου Βότση - Γ.Σ. Πανιώνιος
Διαιτητές: Δανιηλίδου, Δρανίτσας, Παρατηρητής: Καραμπαλάσης.

Δ.Α.Κ. Κυμίνων, 18.00: Α.Σ. Μακεδόνες - Ο.Φ.Α. Απολλώνιος
Διαιτητές: Γεωργιάδης Εμμ., Μούζουλας, Παρατηρητής: Σιδηράς.

 Η βαθμολογία ΕΔΩ

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ