1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
09-04-2023 11:54

Pre League γυναικών (25η αγωνιστική): Κράτησε την κορυφή ο Απολλώνιος, νίκες για Πεύκα, Αμαζόνες, Πανιώνιο, Πορφύρα, Κόρινθο

Με νίκες συνέχισαν την πορεία τους Απολλώνιος και Πρωταθλητές Πεύκων για την 25η αγωνιστική της Πρι Λιγκ Γυναικών. Η ομάδα του Κερατσινίου "έπαιξε με την φωτιά" και νίκησε πολύ δύσκολα 3-1 τον Βότση ενω οι πρωταθλητές Πεύκων πέρασαν απο τον Εύοσμο με 3-0 κόντρα στον Αίαντα και κράτησαν την ισοβαθμία στους 63 πόντους  με την ομάδα του Απολλώνιου να έχει το πλεονέκτημα.

Ολα πάντως θα κριθούν την τελευταία αγωνιστική τη Μ. Τετάρτη (12/4). Αν ο Απολλώνιος πάρει το τρίποντο (νίκη με 3-0 ή 3-1 σετ) στην έδρα των Μακεδόνων θα πανηγυρίσει το πρωτάθλημα στην Pre League και την άνοδο στην μεγάλη κατηγορία.

Αν νικήσει με 3-2 σετ ή ηττηθεί, τότε θα πρέπει και τα Πεύκα να πάρουν το ίδιο αποτέλεσμα κόντρα στην Κόρινθο. Η ομάδα του Γιάννη Χαριτωνίδη θα πάρει την απευθείας άνοδο αν νικήσει 3-0 ή 3-1 σετ την Κόρινθο και ο Απολλώνιος χάσει βαθμό ή ηττηθεί από τους Μακεδόνες.

Η Κόρινθος θα διεκδικήσει μέχρι τέλους την 5η θέση και την είσοδο στα πλέι οφ, καθώς επικράτησε με 3-1 σετ των Βριλησσίων και σε συνδυασμό με τον χαμένο βαθμό του Πορφύρα κόντρα στους Μακεδόνες παραμένει στο κόλπο. Η Κόρινθος είναι στο -3 από την ομάδα του Πειραιά που έχει ρεπό αλλά έχει δύσκολο έργο στην έδρα των Πεύκων. Ο Πορφύρας είναι στους 39 βαθμούς και η Κόρινθος στους 36 και υστερεί στην μεταξύ τους βαθμολογία.

Ο Πανιώνιος παρά την νίκη του με 3-2 σετ επί του Απόλλωνα Καλαμάτας έχασε και μαθηματικά την ευκαιρία να διεκδικήσει την είσοδό της στα πλέι οφ, καθώς με μία αγωνιστική να απομένει είναι στο -4 από την 5η θέση.

Τέλος, οι Αμαζόνες επικράτησαν στην Θεσσαλονίκη της Χ.Α.Ν.Θ. με 3-0 σετ και έχουν μαθηματικές ελπίδες την τελευταία αγωνιστική να ανέβουν στην 3η θέση.

Pre League Γυναικών - 25η αγωνιστική

Σάββατο 8 Απριλίου 2023

Χ.Α.Ν.Θ. - Α.Ο.Ν. Αμαζόνες 0-3 (12-25, 23-25, 11-25)


Διαιτητές: Μαυρίδης, Ισκάς, Παρατηρητής: Κουκουμάκας Ν..

Χ.Α.Ν.Θ. (Χρήστος Ντινόπουλος): Κοντη, Αρμουτσή, Ιορδανίδου, Μυλωνά, Ιωαννίδου, Τσελλίδη / Αδάμου (λ), Βραχνάκη, Πανούση, Γιαννούλη.

Α.Ο.Ν. ΑΜΑΖΟΝΕΣ (Βασίλης Πανδής): Καλλη, Βυθούλκα, Φακοπουλίδου, Νικολαΐδη, Εσντέλ, Χριστοδούλου / Γκιαούρη (λ), Τζαφέρη (λ), Μαραζοπούλου, Σιμανίκοβα, Μιχελάκου, Κορρέ, Μαραθοκαμπίτου, Γκρέκα.

Α.Σ.Π. Κόρινθος - Φ.Ο. Βριλησσίων 3-1 (25-21, 18-25, 25-19, 25-09)

Διαιτητές: Κτενάς, Σπίνας, Παρατηρητής: Δημάκης.

Α.Σ.Π. ΚΟΡΙΝΘΟΣ (Μανώλης Πρασανάκης): Πατουχέα, Ανγκούλο, Ρίτερ, Παπά, Κυπαρίσση, Βαλληνδρά / Μαργαρίτη (λ), Αγγιστριώτη (λ), Ελευθερίου, Σπυροπούλου, Βακιρτζίδη.

Φ.Ο. ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ (Χρήστος Τριανταφυλλόπουλος):
Παυλοπούλου, Μποκή, Μικρουδάκη, Μελετιάδη, Έρωτα, Σόουζα / Τριγωνίδου (λ), Καραβοκύρη (λ), Αναγνώστου, Μπαλάσκα, Στάθη.

Α.Π.Σ. Αίας - Α.Σ. Ακαδ. Πρωταθλητών Πεύκων 0-3 (21-25, 22-25, 25-27)

Διαιτητές: Παπαδόπουλος Αρ., Σταυριανίδης, Παρατηρητής: Μαυρίδης Θ..

Α.Π.Σ. ΑΙΑΣ (Γιάννης Βαγγέλης):
Χατζίκου, Στάικου, Καντίδου, Τσιούπα, Σπανού, Γερομίχαλου / Σαουλίζου (λ), Ταναζιάν (λ), Μάρκου, Σαχανίδου.

Α.Σ. ΑΚΑΔ. ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ ΠΕΥΚΩΝ (Γιάννης Χαριτωνίδης): Μιχοπούλου, Πλακιά, Καραφουλίδου, Κομλένοβιτς, Βεζυργιαννίδου, Δρακουλίδου / Μπάλλα (λ), Πετρινόλη (λ), Παπαδοπούλου, Τόλιου.

Γ.Σ. Πανιώνιος - Απόλλων Καλαμάτας 3-2 (26-24, 18-25, 17-25, 25-18, 15-13)

Διαιτητές: Οικονόμου Ν., Γεωργάκη, Παρατηρητής: Τσάκωνας.

Γ.Σ. ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Δήμητρα Λυκογιάννη): Χατζηγρηγορίου, Άλβαρεζ, Καρέλια, Τσίμα, Τσβίγιοβιτς, Κούση / Λεωνίδου (λ), Μιλεντίγιεβιτς (λ), Γιοβάνη, Παπαδοπούλου, Λογαρά.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ (Μπάμπης Μυτσκίδης):
Φάιλο, Ζωίδου, Σερελέα, Κόλλια, Τόσι, Τσομπανίδου / Γιολλά Ν. (λ), Γιολλά Ειρ., Μαυροειδή.

Ο.Φ.Α. Απολλώνιος - Α.Π.Σ. Ναυάρχου Βότση 3-1 (25-08, 25-13, 23-25, 27-25)

Διαιτητές: Μαύρος, Γεωργιάδης Στ., Παρατηρητής: Παπαστάμος.

Ο.Φ.Α. ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΣ (Νίκος Μπουτσουρής): Λάβδα, Ράπτη, Πήττα, Κελς, Σιδεράτου, Καββαδία / Τουλγαρίδου (λ0, Μότσιανου (λ), Ευθυμιάδη, Διώτη, Πάτα, Σουφλέρη.

Α.Π.Σ. ΝΑΥΑΡΧΟΥ ΒΟΤΣΗ (Κώστας Ιωαννίδης):
Κοκότη, Αλτίνη, Ακριβοπούλου, Αθανασιάδου, Τριλυράκη, Αργυρίου / Παπαδοπούλου (λ), Ωραιοπούλου (λ), Ιωάννου, Πανταζή, Παλλικάρη.

Α.Ο.Φ. Πορφύρας - Α.Σ. Μακεδόνες 3-2 (20-25, 19-25, 27-25, 25-15, 15-13)

Διαιτητές: Βουδούρης, Παπαθανασίου, Παρατηρητής: Τσιμπινός.

Α.Ο.Φ. ΠΟΡΦΥΡΑΣ (Μανώλης Αποστολογιωργάκης): Σαντέ, Σωτηρίου, Γκολφινοπούλου, Μπουένο, Ποντικάκη, Ιωαννίδου / Μπουτσελάκου (λ), Λιάρου (λ), Γεωργιάδου, Θαλασσινού.

Α.Σ. ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ (Κώστας Αγγουράς): Δορούκα, Μπορμπόκη, Λιούνη, Ολιβέιρα, Παπακωνσταντίνου, Μαρτίνεζ / Γαλάνη (λ), Σακκά (λ), Παπαδοπούλου, Νικηφόρου, Ντογραμάτζη.

Η βαθμολογία ΕΔΩ.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ