1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
16-06-2021 20:02

Μένει στο Αιγάλεω η Ειρήνη Τσελάνι

Την ανανέωση για δεύτερη χρονιά με την 26 χρονη (1μ82) κεντρική/διαγώνια, Ειρήνης Τσελάνι, ανακοίνωσε το Αιγάλεω. Η αθλήτρια που κατάγεται από την Κρήτη έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε ΓΑΣ Μεσσαρα, ΟΠΕ Ρεθύμνου και ΣΦΠ Χανίων, αναμένεται να δώσει σημαντικές λύσεις στην ομάδα του «Σίτι» στο νέο πρωτάθλημα της Πρι Λιγκ.

Η ανακοίνωση του συλλόγου των δυτικών προαστίων αναφέρει:

«Ο Α.Ο. Αιγάλεω βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας του με την αθλήτρια Ειρήνη Τσελανι. Η Ειρήνη υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο και θα παραμείνει για 2η χρόνια στο σύλλογο μας. Της ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες.

Σε μια πρώτη δήλωση η αθλήτρια υποστήριξε: ''Είμαι πολύ χαρούμενη που για άλλη μια χρονιά θα βρίσκομαι στην οικογένεια του Αιγάλεω. Είμαι αισιόδοξη για τη χρονιά που ακολουθεί και πιστεύω ότι θα δουλέψουμε σκληρά τόσο εμείς οι αθλήτριες όσο και οι προπονητές για να επιτευχθούν οι στόχοι της ομάδας. Εύχομαι να κυλήσει ομαλά η χρονιά με υγεία και χωρίς τραυματισμούς.»

Αιγάλεω (ροστερ 2021-22)

Πασαδόροι: Κατερίνα Βλάχου 

Διαγώνιες: Αγγελική Οικονομάκη, Ειρήνη Τσελάνι

Κεντρικές

Ακραίες

Λίμπερο

Προπονήτρια: Αγγελική Αντωνιάδου

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ