1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
16-06-2021 23:34

Στον Απόλλωνα Καλαμάτας Αγγελική Γρίβα και Νίκη Γιόλλα

Την 22 χρονη Αγγελική Γρίβα και την 16 χρονη ταλαντούχα, Νίκη Γιόλλα, ανακοίνωσε ο Απόλλωνας Καλαμάτας. Η Γρίβα αγωνίζεται κεντρική και έχει περάσει από ΓΣ Άργους, Μεσσηνιακό και Α.Ο Ακρίτα ενώ η νεαρή Γιόλλα είναι λίμπερο, προέρχεται από τα Μουδανιά Χαλκιδικής και ανανέωσε για δεύτερη σεζόν με τον σύλλογο της Καλαμάτας.

Η σχετική ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει:«Με μία ανανέωση και μία μετεγγραφή συνεχίζουμε το χτίσιμο του ρόστερ μας.

Η 16 χρονη Νίκη Γιόλλα που αγωνίζεται ως λίμπερο θα αγωνιστεί μαζί μας για δεύτερη συνεχόμενη χρόνια. Προέρχεται από την ομάδα των Νέων Μουδανιών και αποτελεί μια αξιοποιήσιμη λύση στα μετόπισθεν της ομάδας μας.

Η Αγγελική Γρίβα αποτελεί την 3η μας μετεγγραφή για την αθλητική σεζόν που διανύουμε.Η 22 χρόνη κεντρικός έμαθε βόλεϊ στην ομαδα του Γ.Σ Άργους ενώ αγωνίστηκε και στις ομάδες Γ.Σ Μεσσηνιακός και Α.Ο Ακρίτα.

Ευχαριστούμε θερμά την ομάδα του Γ.Σ Άργους με την οποία τα τελευταία 4 χρόνια έχουμε αναπτύξει μια άριστη συνεργασία και σχέση βασιζόμενη στις αρχές και άξιες του αθλητικού ιδεώδους.Ευχόμαστε και στις 2 αθλήτριες μας μια καλή και εποικοδομητική σεζόν με πολλές προσωπικές και ομαδικές επιυχίες.»

Απόλλων Καλαμάτας (ράστερ 2021-22)

Πασαδόροι:

Κεντρικές : Σοφία Καρακύκλα, Λίνα Αποστολοπούλου, Ειρήνη Σακελλαρίου, Αγγελική Γρίβα

Ακραίες: Μαρία Θεοδωρακέα, Νίκη Κόλλια

Διαγώνιες

'Λίμπερο: Σοφία Γκιαούρη, Νίκη Γιόλλα

Προπονητής: Μπάμπης Μυτσκίδης

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ