1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
16-06-2021 16:18

Για τρίτη χρονιά στον πάγκο της Κορίνθου ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος

Στο πάγκο της Κορίνθου θα συνεχίσει για τρίτη χρονιά ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος  και συγγενής του ομοσπονδιακού τεχνικού της εθνικής ανδρών. Ο πολύπειρος τεχνικός που έχει συνδέσει το όνομα του με μεγάλες επιτυχίες της γυναικείας ομάδας του Πελοποννησιακού συλλόγου στο παρελθόν, συμφώνησε με την διοίκηση να οδηγήσει τον ΑΣΠ και τη νέα χρονιά στο δύσκολο και απαιτητικό πρωτάθλημα της Pre League.

Η διοίκηση του σωματείου αναφέρει στην ανακοίνωση της για την ανανέωση με τον εμβληματικό τεχνικό:

«Η διοίκηση του ΑΣΠ Κόρινθος είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον έμπειρο τεχνικό Δημήτρη Ανδρεόπουλο.

O κ. Ανδρεόπουλος θα βρίσκεται στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας του συλλόγου για τρίτη διαδοχική σεζόν.Θυμίζουμε, ότι υπήρξε προπονητής της ομάδας μας και κατά το παρελθόν, καθώς υπό τις οδηγίες του ήρθε η άνοδος από τη Β’ Εθνική στην Α2 Γυναικών, που ήταν το πρώτο βήμα της ιστορικής πορείας μας μέχρι σήμερα.

Ευχόμαστε στον coach, καλή επιτυχία σε μια δύσκολη χρονιά, με την εκπλήρωση των στόχων που έχουν τεθεί, δίχως προβλήματα τραυματισμών και τηρώντας όλα τα μέτρα ασφαλείας, ώστε να βγούμε αλώβητοι από την πανδημία του COVID-19.»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ