1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
04-09-2020 19:41

Στο…τρέξιμο οι παίκτριες του Αιγάλεω

Με αισιοδοξία για μια καλή πορεία στη νέα και ανταγωνιστική Πρι Λιγκ και με αρκετά νέα πρόσωπα στο ρόστερ του, το Αιγάλεω διανύει την πρώτη εβδομάδα της προετοιμασίας του. Μετά από αποχή πέντε μηνών λογω της πανδημίας του κορωνοϊού, η προπονήτρια Αγγελική Αντωνιάδου και οι παίκτριες του «Σίτι», έδωσαν σε πρώτη φάση βάρος στην βελτίωση της φυσικής κατάστασης με πρωινές δυνατές προπονήσεις στο ΔΑΚ Αιγάλεω, και με βάρη τα απογεύματα στο κλειστό γήπεδο της ομάδας.
Αγωνιστικά η ομάδα ενισχύθηκε σημαντικά στις μεταγραφές με σπουδαίες παίκτριες όπως η Αγγελική Οικονομάκη, Ειρήνη Τσελάνι, Νάσια Φακοπουλίδου, οι ταλαντούχες Ερμίνα Γκέκοβιτς, Αθηνά Κατοπόδη, Νικολέτα Μουτοπούλου, οι οποίες θα πλαισιώσουν τον περυσινό κορμό του συλλόγου που αποτελούν οι Βλάχου, Μανώλικα, Θώδη, Πατεράκη, Λύρα, Κράνη,  Κανελλοπούλου, Τζαφέρη, αλλά και οι νεαρές Κουλοπούλου, Σωτηροπούλου, Ανδρικά και Δρεμπέλα.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ