1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
10-09-2020 14:03

Αγιασμός για καλή χρονιά στο Αιγάλεω

Ο καθιερωμένος αγιασμός για καλή χρονιά ττης γυναικείας ομάδας του Αιγάλεω πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα στο κλειστό γήπεδο «Σταύρος Βενέτης».
Παρόντες ήταν το σύνολο των αθλητριών, το προπονητικό τιμ, και μέλη του διοικητικού συμβουλίου. Η φετινή σεζόν, στην Πρι Λιγκ, βρίσκει την ομάδα του «Σίτι», μετά απο τρία χρόνια, με πολύ ανταγωνιστικό ρόστερ και με αρκετές φιλοδοξίες και με βασικό στόχο τον πρωταθλητισμό και την διεκδίκηση της ανόδου στη Volleyleague γυναικών.

Αγωνιστικά οι «μπλε» της Αγγελικής Αντωνιάδη, ενισχύθηκαν σημαντικά στις μεταγραφές με παίκτριες όπως η Αγγελική Οικονομάκη, Ειρήνη Τσελάνι, Νάσια Φακοπουλίδου, οι ταλαντούχες Ερμίνα Γκέκοβιτς, Αθηνά Κατοπόδη, Νικολέτα Μουτοπούλου, οι οποίες θα πλαισιώσουν τον περυσινό κορμό του συλλόγου που αποτελούν οι Βλάχου, Μανώλικα, Θώδη, Πατεράκη, Λύρα, Κράνη,  Κανελλοπούλου, Τζαφέρη, αλλά και οι νεαρές Κουλοπούλου, Σωτηροπούλου, Ανδρεόλα και Δρεμπέλα.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ