1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
03-09-2020 20:59

Στο Καυταντζόγλειο «κτίζονται» οι Πρωταθλητές Πεύκων

Από το βοηθητικό του Καυταντζογλείου ξεκίνησε την προετοιμασία της πριν λίγες μέρες η ομάδα των Πρωταθλητών Πεύκων. Οι νεοφώτιστες αθλήτριες στην Πρι Λιγκ, στην πρώτη εβδομάδα, άρχισαν με στίβο για την βελτίωση της φυσικής τους κατάστασης κάτω από την επίβλεψη του προπονητικού τιμ του συλλόγου που αποτελούν, ο Μανώλης Σκουλικάρης και οι συνεργάτες του, Νίκος Στυλιανίδης και Αντώνης Γεωργιάδης

Αγωνιστικά, η ομάδα διαθέτει ένα πολύ δυνατό ρόστερ το οποίο έχει βάση τον περυσινό κορμό που κατέκτησε αήττητο το πρωτάθλημα του  Β΄ ομίλου της Α2 γυναικών ενώ ενισχύθηκε στις μεταγραφές με αρκετές έμπειρες παίκτριες σε ορισμένες θέσεις που μπορεί να κάνουν την διαφορά, και να την βοηθήσουν ουσιαστικά να διεκδικήσει ένα από τα δύο εισιτήρια ανόδου στη Volley League.

Χαρακτηριστικά το φετινό ρόστερ της ομάδας αποτελούν οι:

Μαρία Κοτέογλου, Διονυσία Τυφλιώρη, Κατερίνα Γαβριηλίδου, Εύα Νικολαϊδου, Ελένη Τσιτσιπλάμη, Χρύσα Καντούρη, Αναστασία Ματσαρόκη, Μαρία Μυρίδου, Σταυρούλα Παπάζογλου, Φιλένια Γαϊτανίδου, Άλκηστις Καραφουλίδου, Εύη Κυριακίδου, Αρτεμις Πλουμή, Νίκη Τσιγγέλη, Κωνσταντίνα Μπαλογιάννη, Σοφία Ιακωβάκη, Κατερίνα Μπουφίδου.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ