1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
13-04-2024 23:25

Pre League Γυναικών: Καλπασμός ανόδου για τις Αμαζόνες, 3-0 τον σκληρό Μίλωνα

Την δύναμη της έδρας τους εκμεταλλεύτηκαν οι Αμαζόνες στην πρεμιέρα των τελικών ανόδου της Pre League Γυναικών και επικράτησαν στο πρώτο παιχνίδι με 3-0 σετ του Μίλωνα.

Η ομάδα της Νέας Ερυθραίας έκανε το πρώτο από τα δύο βήματα που χρειάζεται για να πάρει το εισιτήριο για την Volley League Γυναικών. Ο Μίλωνας παραμένει ζωντανός αλλά θα χρειαστεί την Τετάρτη (17/4) στην Νέα Σμύρνη να πάρει τη νίκη για να στείλει την σειρά ξανά στην Νέα Ερυθραία για μία τελευταία αναμέτρηση.

Παρά το 3-0 ο αγώνας ήταν πολυ μεγάλο ντέρμπι με όμορφες φάσεις, με το εκπληκτικό μπλοκ των Αμαζόνων να παίζει καθοριστικό ρόλο στην έκβαση της αναμέτρησης.

Διαιτητές: Κυριοπούλου, Μεταξά, Παρατηρητής: Μαυρικίδης, Επόπτες: Ρηγόπουλος, Σπίγγου.

Τα σετ: 3-0 (25-22, 25-23, 25-21)

Α.Ο.Ν. ΑΜΑΖΟΝΕΣ (Βασίλης Πανδής): Νίλον, Νομικού, Νικολαΐδη, Τόσι, Χριστοδούλου, Βαρουδάκη / Τζαφέρη (λ), Μαραζοπούλου (λ).
 
Α.Ο.Ν.Σ. ΜΙΛΩΝ (Γιώργος Δεναξάς): Γιαννέλου, Σάντος, Βυθούλκα, Δορμπαράκη, Καλντερόν, Γκρέκα / Γούλα (λ), Χάνα (λ), Θεοδωρακέα, Αγγελοπούλου, Καρακύκλα.

Pre League Γυναικών - Τελικοί Ανόδου

Σάββατο 13 Απριλίου - Πρώτος Αγώνας

Α.Ο.Ν. Αμαζόνες
- Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων 3-0 (25-22, 25-23, 25-21)

Τετάρτη 17 Απριλίου - Δεύτερος Αγώνας

«Κροίσος Πέρσης», 19.30: Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων - Α.Ο.Ν. Αμαζόνες

Μ. Τετάρτη 1 Μαΐου - Τρίτος Αγώνας (Αν χρειαστεί)

«Στ. Καλαϊτζής», 18.30: Α.Ο.Ν. Αμαζόνες - Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ