1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
21-01-2018 14:28

Χολστ: «Αποτέλεσμα ομαδικής δουλειάς το ρεκόρ»

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Την τεράστια ικανοποίηση της για τη νέα νίκη των Μακεδόνων Αξιού που είναι η 8η στην σειρά στη Volleyleague, εξέφρασε η πρώτη σκόρερ της κατηγορίας, Κιέρα Χολστ.

Το Αμερικανικό «πυρηνικό» όπλο του συλλόγου των Κυμίνων που με 34 πόντους οδήγησε σε πολύτιμο τρίποντο τους Μακεδόνες (3-1 την Κόρινθο), σχολίασε στο Volleynews για την εξέλιξη του αγώνα αλλά και το εκπληκτικό ατομικό ρεκόρ που πέτυχε:

«Πετυχαίνοντας 34 πόντους που είναι ατομικό ρεκόρ για μένα, φυσικά δεν θα μπορούσα να μην είμαι ενθουσιασμένη. Για να γίνει αυτό, οφείλω πολλά στις συμπαίκτριες μου οι οποίες έκαναν πολύ καλή δουλειά μέσα στο παιχνίδι, έβγαλαν δύναμη, ενέργεια, και μου έδωσαν την ευκαιρία να τελειώσω αρκετές μπάλες.

Ειδικά η Μάγκι (Σπικς πασαδόρος της ομάδας) έκανε εκπληκτικό παιχνίδι και με βοήθησε να έχω αυτοπεποίθηση και σταθερότητα σε όλα τα σετ. Είμαι πολύ χαρούμενη που την έχουμε στην ομάδα.»

Διαβάστηκε 462 φορές

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ