1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
14-07-2023 14:14

Στο ρόστερ της Κορίνθου και τη νέα χρονιά η Μαριαλένα Αγγιστριώτη

 Την παραμονή της ταλαντούχας λίμπερο, Μαριαλένας Αγγιστριώτη για δεύτερη χρονιά, ανακοίνωσε ο ΑΣΠ Κόρινθος.


Η διοίκηση του ΑΣΠ Κόρινθος ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τη Μαριαλένα Αγγιστριώτη.

Η Μαριαλένα αγωνίστηκε ως libero την περσινή χρονιά, ενώ είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι είναι από τα κορίτσια που αναδείχθηκαν από τις ακαδημίες του ΑΣΠ Κόρινθος, καθώς εκεί έκανε τα πρώτα της βήματα. Της ευχόμαστε καλή σεζόν, χωρίς τραυματισμούς!

“Είναι μεγάλη η χαρά μου που συνεχίζω στην ομάδα της Κορίνθου και ευχαριστώ τη διοίκηση για τη στήριξη και την εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπό μου. Θα προσπαθήσω για το καλύτερο και φέτος. Εύχομαι να έχουμε μια χρονιά με υγεία και επιτυχίες”, ανέφερε σε δηλώσεις της στο korinthosvolley.gr.

Kόρινθος ρόστερ

Πάσες: Έλενα Γεωργιάδου, 'Αντεια Τσιγαρίδα

Κεντρικές: Κυπαρίσση Ραφαηλία, Μαριλέτα Ασημακοπούλου, Κατερίνα Ελευθερίου

Ακραίες: -

Διαγώνιες: -

Λίμπερο: Μαργαρίτη Μαριάννα, Αγγιστριώτη Μαριαλένα

Προπονητής: Κάταλιν Κις

Σχετικά άρθρα

  • Κόρινθος: Επένδυση για το μέλλον η Κωνσταντίνα Μαρινοπούλου
    Tην απόκτηση της 16 χρονης κεντρικής- διαγώνιας, Κωνσταντίνας Μαρινοπούλου, ανακοίνωσε η Κορινθος ενόψει της νέας Πρι Λιγκ γυναικών.
  • Kόρινθος: Ποιοτική προσθήκη στην επίθεση με Έλλη Μανάϊ
     Την απόκτηση της 24 χρονης (1μ85) ακραίας, Έλλης Μανάϊ, ανακοίνωσε η Κόρινθος. Η Κρητικιά παίκτρια που έχει αγωνιστει σε Άθλεση Ηρακλείου, Λαμία, Πανναξιακό, Θέτιδα Βούλας, αποτελεί την πιο ποιοτική προσθήκη της ομάδας μέχρι τώρα και αναμένεται να βοηθήσει ουσιαστικά την επιθετική γραμμή του ΑΣΠ στη νέα Πρι Λιγκ.
  • Στην Κόρινθο θα πασάρει η Έλενα Γεωργιάδου
    Την απόκτηση της 19 χρονης (1μ80) πασαδόρου απο τον Πορφύρα, 'Ελενας Γεωργιάδου,ανακοίνωσε η Κόρινθος ενόψει της νέας και πολυ ανταγωνιστικής Πρι Λιγκ.
  • «Ψήφο εμπιστοσύνης» έδωσε στον Ανδρεόπουλο και για δεύτερη σεζόν η Κόρινθος
    Στον πάγκο της Κορίνθου θα κάτσει για δεύτερη σεζόν ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος. Η διοίκηση του συλλόγου μετά από συνάντηση με τον πολύπειρο προπονητή, αποφάσισε να του δώσει ψήφος εμπιστοσύνης και για το επόμενο πρωτάθλημα της Πρι Λιγκ , αφού όπως είναι γνωστό πέρυσι ο Πελοποννησιακός σύλλογος πέρασε μια εφιαλτική σεζόν από τραυματισμούς που την έφερε στην τελευταία θέση με 10 βαθμούς, μέχρι την διακοπή του πρωταθλήματος από την πανδημία.
  • Διώρυγα…παραμονής άνοιξε η Άρτεμις στην Κόρινθο
    Tρίποντο «χρυσάφι» για την Άρτεμις Κορυδαλλού, η οποία πήρε το ντέρμπι ουραγών μέσα στην Κόρινθο με 0-3 (14-25, 23-25, 21-25) και ξέφυγε από την τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ