1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
18-01-2018 15:42

Χολστ-Σπικς: «Χαρούμενες που επιστρέψαμε στη δεύτερη θέση»

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Την ικανοποίηση τους για την επιστροφή των Μακεδόνων Αξιού στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος μετά την νίκη κόντρα στην Ηλιούπολη, εξέφρασαν οι δύο Αμερικανίδες του συλλόγου, Χολστ και Σπικς.

Αρχικά η μαέστρος και πασαδόρος Μάγκι Σπικς, τόνισε: «Είμαι πολύ ικανοποιημένη από την νίκη μας και την επιστροφή μας στη δεύτερη θέση.

Δεν ξεκινήσαμε καλά το ματς αφού προερχόμαστε από πολύ μεγάλη διακοπή αγώνων αλλά όσο περνούσε η ώρα, βρήκαμε το ρυθμό και τη χημεία μας, πιέσαμε στο σέρβις και καταφέραμε με ψυχραιμία να πάρουμε τα δύο πρώτα σετ ενώ επικρατήσαμε πιο εύκολα στο τρίτο σετ. Συνεχίζουμε αφού στόχος μας είναι η συμμετοχή στα πλέι οφ.»

Από την άλλη ο «Κεραυνός του Τέξας» και πρώτη σκόρερ της Volleyleague, Kιέρα Χολστ, σχολίασε με τη σειρά της: «Ήταν μια σημαντική νίκη για την ομάδα μας μετά την μεγάλη διακοπή του πρωταθλήματος. Το ξεκίνημα μας ήταν μέτριο αλλα στη συνέχεια βρήκαμε ρυθμό, κρατήσαμε την τακτική μας, είχαμε καλή υποδοχή και μπορέσαμε στην επίθεση να τελειώσουμε τις περισσότερες μπάλες.

Χάρηκα που βοήθησα τους Μακεδόνες να πάρουν τη νίκη και να γυρίσουν στην δεύτερη θέση. Πιστεύω ότι θα είμαστε στα πλέι οφ. Έχω καλή συνεργασία με την Μάγκι αλλα και τις άλλες συμπαίκτριες μου. Έχουμε πολύ καλό κλίμα στην ομάδα. Ήταν μια επιτυχία του ομαδικού πνεύματος.»

Διαβάστηκε 309 φορές

Σχετικά άρθρα

  • Σπικς: «Ξεπεράσαμε κάθε προσδοκία»
    Για πρώτη φορά στη καριέρα της, η Μάγκι Σπικς των Μακεδόνων αναδεικνύεται πολυτιμότερη αθλήτρια. Η Αμερικανίδα πασαδόρος, μιλώντας στο volleyball.gr αφιέρωσε το βραβείο στις συμπαίκτριές της και αναφέρθηκε στα πλέι οφ του πρωταθλήματος της Volleyleague.
  • Απόδραση Ολυμπιακού απο τα Κύμινα,τραυματίστηκε η Σπικς
    Την προέλαση του χωρίς να χασει σετ συνέχισε και στο κλειστό των Κυμίνων, ο αήττητος Ολυμπιακός.
  • Επέστρεψαν στις προπονήσεις οι Μακεδόνες Αξιού
    Στα βάσανα των προπονήσεων επέστρεψαν οι Μακεδόνες Αξιού μετά το Χριστουγεννιάτικο ρεπό του.



  • Απόλαυση στην Σαντορίνη!
    Στη Σαντορίνη βρίσκεται η αποστολή των Μακεδόνων Αξιού για τον σημερινό αγώνα με τον ΑΟ Θήρας και φυσικά οι αθλήτριες της Θεσσαλονικιώτικης ομάδας δεν έχασαν την ευκαιρία να κάνουν την βόλτα τους στην Καλντέρα.

  • Η Σπικς για την Ελλάδα και τους Μακεδόνες
    Την πρώτη της μεγάλη συνέντευξη έδωσε στο volleyball.gr η Μάγκι Σπικς. Η νεαρή πασαδόρος των Μακεδόνων Αξιού «αποκαλύπτεται» και μιλάει για την παραμονή της στην Ελλάδα και την Θεσσαλονίκη, τις συνήθειες της, για το βόλεϊ και δηλώνει χαρούμενη που επέλεξε την χώρα μας για την πρώτη της επαγγελματική χρονιά.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ