1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
06-12-2017 15:04

Σκουλικάρης: «Δείξαμε τη δυναμική μας με Σαντορίνη, άλλο ματς με Άρη»

Αξιολογείστε το άρθρο
(1 Vote)
Με ψυχολογία και ηθικό από την μεγάλη νίκη στη Σαντορίνη, οι Μακεδόνες Αξιού υποδέχονται από το …ρετιρέ της δεύτερης θέσης τον συντοπίτη Άρη και ο «σκηνοθέτης» τη φετινής μεγάλης πορείας του συλλόγου των Κυμίνων, Μανώλης Σκουλικάρης, ο οποίος «κτίζει» κάθε χρόνο από την αρχή τον Θεσσαλονικιώτικο σύλλογο, μίλησε στο Volleynews για τις τελευταίες μεγάλες επιτυχίες.




Αρχικά για τον αγώνα με την Θήρα: « Ήταν ένα ματς δύσκολο αλλά όταν αναλύσαμε τον αντίπαλο στο βίντεο, πιστέψαμε ότι μπορούσαμε να κερδίσουμε. Είχαμε πολύ καλή τακτική, τα κορίτσια το πίστεψαν και μας βγήκε στο γήπεδο.

Ήταν μια καλή νίκη με την οποία δείξαμε τη δυναμική μας, πήραμε ψυχολογία και αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια του πρωταθλήματος ενώ τα κορίτσια φανηκαν ότι  είναι πολύ ενωμένα και «συμπαγή» στα αποδυτήρια.»

Για το τοπικό ντέρμπι με τον Άρη το Σάββατο (19.00) στα Κύμινα που είναι η νέα πρόκληση για τους Μακεδόνες, ο κ. Σκουλικάρης υποστήριξε: « Η αναμέτρηση με τον Άρη είναι πολύ διαφορετική από το ματς της Σαντορίνης.

Πρόκειται για ένα τοπικό ντέρμπι με μια ομάδα που άλλαξε προπονητή, έρχεται με άλλη ψυχολογία και έχει διαφορετικό στιλ από την Θήρα. Πιστεύω θα κριθεί στο σέρβις και στην υποδοχή αλλά και στο ποιος το θέλει περισσότερο.»

Διαβάστηκε 300 φορές

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ