1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1198
29-04-2013 11:19

Τέλος ο Γκούντας από τον Πορφύρα

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Η ομάδα του Πορφύρα που έφτασε μια ανάσα από την άνοδο στην Α1 γυναικών, ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με προπονητή τον Κώστα Γκούντα, με τον οποίο συμβάδισαν στην επιτυχία για δύο χρόνια.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Στον αθλητισμό, ειδικά τον ερασιτεχνικό, αυτόν όπου προσπαθείς να βοηθήσεις την ομάδα και τα παιδιά της γειτονιάς σου, την οποία κι εσύ αγαπάς από μικρός, το συναίσθημα είναι πάνω από όλα, γιατί αλλιώς με τη λογική δεν υπάρχει λόγος να μπλέξεις και φυσικά να μένεις....

Η καθημερινότητα σε μία ομάδα βόλεϊ Γυναικών, με τις χίλιες ιδιαιτερότητες, είναι δύσκολη όσο και σύνθετη.
Θέλεις να αισθάνεσαι ότι μιλάς με τους άμεσους συνεργάτες σου, με τους ανθρώπους που είσαι μαζί και να θεωρείς ως δεδομένο ότι μπορείς να συνεννοηθείς, να μιλήσεις σε περιβάλλον εμπιστοσύνης, να προγραμματίσεις, να σχεδιάσεις, να κουβεντιάσεις ανθρώπινα, γιατί στη ζωή δεν υπάρχει, προφανώς, μόνο το βόλεϊ.

Με τον Κώστα Γκούντα, τα πήγαμε ΑΡΙΣΤΑ σε αυτά τα 2 χρόνια που είμαστε μαζί στον Πορφύρα.
ΑΡΙΣΤΟΣ χαρακτήρας, ΗΘΙΚΟ στοιχείο, ΕΝΤΙΜΗ προσωπικότητα, ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ προπονητής.
Περάσαμε καλά, η ομάδα ανέβηκε κατηγορία ως πρωταθλήτρια, εφέτος τερματίσαμε δεύτεροι στην Α2 με μόλις δύο ήττες στο παθητικό μας κι αυτές όχι από την ομάδα που βγήκε πρώτη. Σε αυτά τα 2 χρόνια, ο Πορφύρας έχασε μόλις 3 φορές, έπαιξε όμορφο βόλεϊ, χάρη στην καλή καθοδήγηση και το άρτιο και πλήρες έμψυχο υλικό, κέρδισε σε ουσία κι εντυπώσεις.
Παράλληλα, στις Νεανίδες και τις Κορασίδες, επίσης, έγινε σωστή δουλειά από τον Κ. Γκούντα, ο οποίος επίσης είχε την ευθύνη τους.
Όλα τα ωραία, πάντως, έχουν ένα τέλος.

Μετά από τις συζητήσεις που είχαμε με τον Κώστα, έπειτα από την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, καταλήξαμε από κοινού στην απόφαση ότι, για την παρούσα φάση, το προτιμότερο  είναι να μην ανανεωθεί η συνεργασία μας και για τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Αυτό δε σημαίνει ότι έχουμε παράπονα από τον Κώστα ή εκείνος από εμάς.
Φίλοι γίναμε, φίλοι παραμένουμε, μαζί θα συνεχίσουμε να είμαστε οι δρόμοι μας δεν αποκλείεται να ταυτισθούν ξανά κι εντός γηπέδου, στον Πορφύρα μας.

Εκτιμούμε τον ΑΝΘΡΩΠΟ και τον ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ Κώστα Γκούντα και του ευχόμαστε το καλύτερο για τον ίδιο και τη θαυμάσια οικογένεια του.
Μας βοήθησε αλλά κι εμείς του προσφέραμε σωστές συνθήκες, συνέπεια, ενδιαφέρον ( στα όρια της υπερβολής...), σπουδαία, τα καλύτερα κατά την άποψη μας, ''εργαλεία'' για να κάνει τη δουλειά του, αθλήτριες υψηλού επιπέδου, διαμάντια πραγματικά.
Λάθη έγιναν. Από κάθε πλευρά. Αλλοίμονο αν είμαστε όλοι αλάθητοι μέσα σε μία διετία πρωταθλητισμού....
Ζητήσαμε από τον Κώστα να κάνει μία δήλωση, μετά από το τέλος του αγώνα Κορασίδων Ευρυάλη--Πορφύρας, τον τελευταίο επίσημο για τον Πορφύρα στην εφετινή σαιζόν.

Η ακριβής τοποθέτηση του Κώστα, όπως θέλησε να τη διατυπώσει ο ίδιος.
''Σήμερα ολοκληρώθηκε ένας επιτυχημένος κύκλος 2 χρόνων με την γυναικεία ομάδα του Πορφύρα. Είμαι σίγουρος πως η επόμενη μέρα θα βρει τον Πορφύρα ακόμα πιο δυνατό αγωνιστικά, να ολοκληρώνει πάντα τους στόχους που θέτει. Εγώ θα είμαι εκεί να χειροκροτώ και να χαίρομαι τις προσπάθειες των αθλητριών του. Θέλω να ευχαριστήσω όλη τη διοίκηση του τμήματος Γυναικών, τις αθλήτριες και τους φιλάθλους για τη στήριξη που παρείχαν σε μένα, καθόλη τη διάρκεια της συνεργασίας μας. Τα καλύτερα έρχονται για την ομάδα του Πορφύρα''.

Από σήμερα λοιπόν, το τμήμα βόλεϊ Γυναικών του Πορφύρα αλλάζει σελίδα.
Θα κινηθούμε για την αναζήτηση προπονητή.
Η ομάδα μας θα είναι, σε επίπεδο αθλητριών, ίδια κι ακόμα καλύτερη σε σχέση με την εφετινή σαιζόν. Με τον ίδιο χαρακτήρα και με το ίδιο μέταλλο.
Ο στόχος μας είναι να μείνουμε ψηλά και παράλληλα να αναπτύξουμε τις υποδομές μας, ακόμα περισσότερο, ώστε να προετοιμάσουμε την επόμενη ημέρα.
Πρωτεύει, ωστόσο, να διατηρήσουμε τη λειτουργικότητα μας, να είμαστε νοικοκυρεμένοι, ειλικρινείς, συνεπείς, τίμιοι με τους ανθρώπους, γιατί μόνο έτσι θα διατηρηθεί ο Πορφύρας σε υψηλό επίπεδο και δε θα έχει τον χαρακτήρα του περαστικού.....

Στον αθλητισμό, δεν είναι πολύ δύσκολο να δημιουργήσεις, αντίθετα, είναι εξαιρετικά επίπονο να μείνεις στον αφρό, να συνθέσεις ρεαλισμό και συναίσθημα, να φροντίσεις για τη σωστή διαχείριση ανθρώπινων πόρων και αντοχών.

Ο Πορφύρας αντέχει και προχωρά.
Αλλά, ο Πορφύρας θα συνεχίσει να χτίζει πάνω στην αλήθεια και στην αξιοπρέπεια, όχι με το ψέμα και τις υποσχέσεις που είναι αδύνατο να υλοποιηθούν.
Το τμήμα είναι σαν το σπίτι μας. Και στο σπίτι μας, όλοι οι γονείς που ασχολούμαστε με το βόλεϊ Γυναικών του Πορφύρα, είμαστε νοικοκύρηδες σε όλα.
Και με όποιους τον αγαπούν κι εκτιμούν αυτό που πρεσβεύει αυτός ο σύλλογος, αυτή η ομάδα, αυτό το τμήμα, δε θα χαθούμε».

Ν.Δελαγραμμάτικας
Διαβάστηκε 1776 φορές

Σχετικά άρθρα

  • Πορφύρας: Επιθετική ενίσχυση με την Αμερικανίδα Ζε Ομογκίμπο
    Επιστροφή στα Αμερικανικά …όπλα για τον Πορφύρα. Μετά από μια τριετία επιλογών από τη Βραζιλιάνικη αγορά (Ταϊνα Ροντρίγκεζ, Μαριάνα Μπλουμ), η ομάδα του Πειραιά ανακοίνωσε την 26 χρονη διαγώνια, Ζε Ομογκίμπο.
  • Στον Πορφύρα για δύο χρόνια η Καλλιντεράκη
    Η 19 χρονη ταλαντούχα λίμπερο Δήμητρα Καλλιντεράκη είναι ή πρώτη μεταγραφή του Πορφύρα. Η Καλλιντεράκη αγωνίστηκε την φετινή σεζόν με τον Απολλώνιο στον Ά ομιλο της  Α2 γυναικών  και μοιράστηκε την θέση με την Δανάη Βλάχου ενω συμφώνησε με τον Πειραϊκό σύλλογο για δύο χρόνια.
  • Παρελθόν και η Γιοβάνη απο τον Πορφύρα
    Μετά την αρχηγό, Άννα Φωτεινού, παρελθόν από τον Πορφύρα αποτελεί και η Μάρβη Γιοβάνη. Για την 30 χρονη (1μ81) διαγώνια και μεγάλη πρωταγωνίστρια στη φετινή σεζόν της Πειραϊκής ομάδας, η διοίκηση του Πορφύρα την αποχαιρέτησε με την παρακάτω ανακοίνωση:
  • Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Ε.: Άνοδος στην Α2 Γυναικών για τον Φιλαθλητικό Πρέβεζας
    Ο Φιλαθλητικός Πρέβεζας την επόμενη αγωνιστική περίοδο θα βρίσκεται στην Α2 Γυναικών, με την Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Ε. να ανακοινώνει την διαδικασία που ακολουθήθηκε για να παρθεί αυτή η απόφαση.
  • Πορφύρας: Με Πανδή και Καλλή στον πάγκο του και τη νέα σεζόν
    Με το επιτυχημένο δίδυμο Βασίλη Πανδή και Πόπη Καλλή, θα πορευτεί και τη νέα σεζόν 2020-21, ο Πορφύρας. Η διοίκηση της ομάδας του Πειραιά, η οποία μετά την οριστική διακοπή της Α1 γυναικών λόγω της πανδημίας που ανακοίνωσε η ΕΟΠΕ, τερμάτισε στην 8η θέση με 21 βαθμούς σε 19 αγώνες, ολοκλήρωσε τη συμφωνία με τους δύο προπονητές και ανέβασε στην ιστοσελίδα της, την παρακάτω ανακοίνωση:

1 σχόλιο

  • Comment Link στρεμπας Τετάρτη, 12 Ιουνίου 2013 22:04 posted by στρεμπας

    Αλήθεια κ. Δελαγραμμάτικα εσείς πληρώσατε τον κ. Γκούντα τα δώρα Χριστουγέννων, Πάσχα και Επιδόματα αδείας ή θα τα πληρώσετε αργότερα με την αγωγή.
    Άραγε τι έχει να πει - το ηθικό στοιχείο - στην πρώην αθλήτρια του - την Ευδοξία Αργυροπούλου;
    Ο ΑΡΙΣΤΟΣ χαρακτήρας, το ΗΘΙΚΟ στοιχείο, η ΕΝΤΙΜΗ προσωπικότητα και ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ προπονητής;

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ