1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
02-05-2013 22:35

«Για ένα καλύτερο γυναικείο βόλεϊ»

Με αφορμή την ένταξη των γυναικών αθλητριών στον ΠΑΣΑΠ, η Β' αντιπρόεδρος του συνδέσμου, Δήμητρα Γιακουμή δήλωσε:

"Έπειτα από πολλά χρόνια μέσα στα γήπεδα, όπου ως αθλήτριες και με τη δική μας ανοχή, βιώσαμε την ανασφάλεια στο επαγγελματικό μας περιβάλλον, η απόφασή μας να ενταχθούμε στον ΠΑ.Σ.Α.Π και να συμπλεύσουμε στο πλευρό των ανδρών αθλητών, μας γεμίζει με ασφάλεια και αισιοδοξία για το μέλλον του αγαπημένου μας αθλήματος. Η πρωτοβουλία που πήραμε όλες οι αθλήτριες δεν ήταν μία παρορμητική απόφαση, της στιγμής, αλλά προϊόν ώριμης σκέψης, προκειμένου να συμβάλλουμε κι εμείς στην προσπάθεια όλων για ένα καλύτερο ποιοτικά και ανταγωνιστικότερο πρωτάθλημα. Για αυτό και είμαστε ενθουσιασμένες, που αποφασίσαμε επιτέλους να συσπειρωθούμε και να οργανωθούμε ενεργά.  Κάτι που, όπως αποδείχθηκε, δεν ήταν και τόσο δύσκολο, καθώς από την πρώτη κιόλας στιγμή ο ΠΑ.Σ.Α.Π μας "αγκάλιασε" και πλέον έχουμε την δυνατότητα να εκπροσωπούμαστε από έναν Σύνδεσμο αθλητών, που όπως διαπιστώσαμε λειτουργεί με δημοκρατικό τρόπο και απόλυτα οργανωμένη δομή.

Με την στήριξη λοιπόν και την πρότερη εμπειρία των Ελλήνων αθλητών θα προσπαθήσουμε συμμετέχοντας σε δημοκρατικές διαδικασίες να διεκδικήσουμε τη βελτίωση των εργασιακών μας συνθηκών, διατηρώντας παράλληλα "ζωντανές" τις ελπίδες και το όραμα για ένα καλύτερο αύριο στο άθλημά μας. 
Ασφαλώς και δεν έχουμε καμία διάθεση, ούτε πρόθεση να έρθουμε σε αντιπαράθεση ή ρήξη με κανέναν…  Το μόνο που επιθυμούμε είναι απλά να καταθέσουμε τις προτάσεις μας, να συζητήσουμε και με γνώμονα τις εμπειρίες του ΠΑ.Σ.Α.Π, που όλα αυτά τα χρόνια έχει βοηθήσει σημαντικά το ανδρικό βόλεϊ, να κάνουμε κι εμείς ένα βήμα μπροστά.

Κάτι που όπως αποφασίσαμε, εφεξής θα γίνεται μόνο μέσω του ΠΑ.Σ.Α.Π από τον οποίο και θα εκπροσωπούμαστε. Αυτός είναι και ο κύριος λόγος που έθεσα υποψηφιότητα στις πρόσφατες εκλογές, όπου από την θέση της Β’ Αντιπροέδρου θα προσπαθήσω με τον Πρόεδρο και τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ του Συνδέσμου, να εργαστώ με όλες μου τις δυνάμεις  για ένα καλύτερο γυναικείο βόλεϊ".

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ