1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
13-05-2013 21:00

«Το ελληνικό βόλεϊ διαθέτει αξιόλογο έμψυχο υλικό»

Παρά την αποτυχία πρόκρισης στην τελική φάση του παγκοσμίου πρωταθλήματος Εφήβων και Νεανίδων αντίστοιχα, η προσπάθεια των ελληνικών ομάδων ήταν αξιόλογη. Ο ΠΑΣΑΠ με ανακοίνωση του συγχαίρει τα αντιπροσωπευτικά μας συγκροτήματα και ελπίζει σε καλύτερο μέλλον, αφού το ταλέντο και οι δυνατότητες υπάρχουν.


Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το ΔΣ του ΠΑ.Σ.ΑΠ εκφράζει τα συγχαρητήριά του στους αθλητές και στις αθλήτριες, αλλά και στους προπονητές των Εθνικών ομάδων Εφήβων και Νεανίδων αντίστοιχα για την προσπάθεια που κατέβαλλαν στους πρόσφατες αγώνες των προκριματικών ομίλων του Παγκόσμιου πρωταθλήματος.

Μολονότι ο στόχος της πρόκρισης δυστυχώς δεν επετεύχθη για τα αντιπροσωπευτικά μας συγκροτήματα, οι ομάδες που αγωνίστηκαν σε Ρωσία και Βουλγαρία , απέδειξαν για μια ακόμη φορά, πως το ελληνικό βόλεϊ διαθέτει αξιόλογο έμψυχο υλικό σε αυτές τις ηλικίες. 

Ελπίζουμε, ότι αυτή η προσπάθεια των διεθνών θα τύχει της κατάλληλης στήριξης και αρωγής από τους ιθύνοντες των συλλόγων και των αρμοδίων της ΕΟΠΕ, ώστε στο μέλλον με σωστή δουλειά, προγραμματισμό και οργάνωση, οι  Εθνικές ομάδες μας θα χαρίσουν στη χώρα μας σημαντικές διακρίσεις που, στις δύσκολες εποχές που διανύουμε, θα κάνουν όλους τους Έλληνες υπερήφανους.».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ