1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
12-10-2015 17:58

Καμπάνια του ΠΑΣΑΠ για το match fixing

Ο ΠΑΣΑΠ ανακοίνωσε την έρναρξη καμπάνια ενάντια στο match fixing στο βόλεί 


Η ανακοίνωση


O ΠΑ.Σ.Α.Π. σε συνέχεια των πρωτοβουλιών και αλλεπάλληλών του δράσεων, ξεκινάει, στο πλαίσιο της συμμετοχής του στο project της EUAthletes Protect Integrity, την ενημερωτική καμπάνια μέσω των Social Media #PROtectIntegrity ενάντια στο match fixing στο βόλεϊ, υπό την αιγίδα της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Αθλητών.

Στόχος της καμπάνιας που θα «τρέχει» κατά τη διάρκεια της σεζόν και θα έχει μία συνεχή, σταθερή παρουσία αναρτήσεων, με «μηνύματα», φωτογραφίες κ.α είναι να υπενθυμίσει σε όλους τους άμεσα εμπλεκόμενους (προπονητές, παράγοντες, διαιτητές κτλ) αλλά κυρίως στους αθλητές, τα βασικά σημεία του Κώδικα Δεοντολογίας (Code of Conduct) της EUAthletes που οφείλουν να «ακολουθούνε» όλοι, ώστε να προστατεύσουν τόσο το άθλημα όσο και τους εαυτούς τους.

Καλούμε λοιπόν όλους τους φορείς του αθλήματος να «αγκαλιάσουν» και να στηρίξουν το #PROtectIntegrity με κάθε τρόπο και στα δικά τους Social Media, ενώ οι ενδιαφερόμενοι για περισσότερες πληροφορίες επί του το θέματος, μπορούν να βρούν στο www.protect-integrity.com. και στην ειδική ενότητα της ιστοσελίδας του ΠΑ.Σ.Α.Π. www.pasap.eu.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ