1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
25-10-2015 18:30

«Ευχαριστούμε τον ΠΑΣΑΠ»

Την καθοριστική συμβολή του ΠΑ.Σ.Α.Π.  στην απόφαση της διοίκησης του Ηρακλής Πετοσφαίριση 2015 να προχωρήσει και επισήμως σε διακανονισμούς των χρεών του με όλους τους αθλητές που είχαν τελεσίδικες αποφάσεις, προκειμένου να συμμετάσχει στη φετινή Volleyleague,εξέφρασαν λίγες ώρες μετά τη συμφωνία τους με τον Ηρακλή δύο εκ των 17 συνολικά πρώην αθλητών του «Γηραιού», ο Νικήτας Εφραιμίδης και ο Ζένια Γκόρτσανιουκ.

Απόφαση που διασφαλίζει τους αθλητές

«Βρέθηκε μία συμβιβαστική λύση από την οποία καμία από τις δύο πλευρές δεν βγήκε χαμένη, ούτε η ομάδα ούτε και οι αθλητές, καθώς συμφωνήσαμε τα δεδουλευμένα προ τεσσάρων ετών να τα πληρωθούμε μέσα στην επόμενη εξαετία» δήλωσε χαρακτηριστικά στην ιστοσελίδα του ΠΑ.Σ.Α.Π. ο Νικήτας Εφραιμίδης, νυν λίμπερο του Παμβοχαϊκού και πρώην παίκτης του Ηρακλή μαζί με τον αδελφό του Δημήτρη, και συμπλήρωσε: «Απαλλάξαμε την ομάδα από το ποσό των τόκων τους οποίους δεν δεχθήκαμε να εισπράξουμε χρήματα τα οποία δεν δουλέψαμε ποτέ, «κόψαμε» και ένα μεγάλο ποσοστό επί του αρχικού κεφαλαίου και δεχθήκαμε έναν ήπιας μορφής διακανονισμό, δεδομένου ότι τα επόμενα χρόνια το χρέος θα αποπληρωθεί.

Το σημαντικό επίσης είναι ότι με την απόφαση αυτή της Επιτροπής Επαγγεματικού Αθλητισμού, διασφαλίζουμε σε μεγάλο βαθμό τους εργαζόμενους, δηλαδή εμάς τους αθλητές και ταυτόχρονα πιστεύω ότι οι ομάδες θα καταλάβουν πως πρέπει να είναι πιο φερέγγυες στο έργο τους και συνεπείς στις υποχρεώσεις που αναλαμβάνουν, τηρώντας τα συμφωνηθέντα. Γιατί είναι άλλο να δείχνουμε κατανόηση στα προβλήματα που υπάρχουν και άλλο να ξεχνάμε τα χρέη.

Εύχομαι στην ομάδα του Ηρακλή καλή επιτυχία και πιστεύω πως θα έχει μία αξιοπρεπή πορεία δεδομένων των στόχων που έχει θέσει η διοίκηση. Θεωρώ πως έγινε το καλύτερο δυνατό, η ομάδα έχει τα φόντα να βάλει τις βάσεις ώστε σε δύο-τρία χρόνια να πρωταγωνιστήσει πάλι.

Ευχαριστούμε πολύ τον ΠΑ.Σ.Α.Π. , η συνδρομή του οποίου έπαιξε τον πιο καθοριστικό . Εξ αρχης ο Σύνδεσμος, δια του Διευθυντή του, Βασίλη Μηνούδη αλλά και της Νομικής Συμβούλου, Φωτεινής Μηνάκη, βρέθηκε στο πλευρό μας, παλέψανε μέσα στην αίθουσα της Επιτροπής Επαγγελματικής Αθλητισμού και κατάφεραν με τις καίριες και σωστές τους παρεμβάσεις να πείσουν τα μέλη της Επιτροπής, κάτι που αρνούνταν ο εκπρόσωπος του Ηρακλή, λέγοντας πως δεν εχει σχέση η νυν διοίκηση, με την παλιότερη. να αναγνωρίζουν την καθολική διαδοχή των χρεών του ΓΣ Ηρακλή και να κλείσουν με αυτό τον τρόπο οριστικά το όποιο “παραθυράκι” πήγε να ανοίξει».

Στο όνομα των καλών αναμνήσεων

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκαν και τα λόγια του Ζένια Γκόρτσανιουκ, ενός αθλητή που ανδρώθηκε στην ομάδα του Γηραιού και τώρα αγωνίζεται με ένα άλλο…. ρόπαλο στα χέρια, αυτό του Ηρακλή Χαλκίδας. «Δέχτηκα το διακανονισμό που μου πρότειναν, γιατί πρόκειται για μία ομάδα που έχω μεγαλώσει σε αυτή και έχω ακόμη καλές αναμνήσεις.
Εύχομαι στον Ηρακλή να έχει μία καλή πορεία στο πρωτάθλημα, αντάξια του ονόματος του συλλόγου και πέρα από υγεία εύχομαι στους φίλους μου αθλητές και προπονητές, κάθε επιτυχία.

Θα’ θελα όμως να κάνω ιδιαίτερη μνεία στον ΠΑ.Σ.Α.Π. τον οποίο και ευχαριστώ θερμά για τη στήριξη και την παρέμβαση που έκανε υπέρ μας στην Επιτροπή, όπως επίσης και τη δικηγόρο μου, Γιάννα Παναγοπούλου, αφού χάρη στις ενέργειες και των δύο δικαιώθηκα τόσο εγώ, όσο και οι υπόλοιποι αθλητές που τους οφείλονταν χρήματα».

2 σχόλια

  • Comment Link volleyman Κυριακή, 25 Οκτωβρίου 2015 20:12 posted by volleyman

    Παίδες κρατάτε μικρό καλάθι και αφήστε τα πανηγύρια και τα συχαρίκια σε δικηγόρους και λοιπούς. Κοιτάξτε να πάρετε καμμιά επιταγούλα και αν μπορείτε κανένα μετρητό κι αφήστε τις πληρωμές σε εξαετίες και ..ζήσε μάνα μου να φάς τριφύλι. Εδώ του χρόνου ο Ηρακλής μπορεί να έχει πέσει σούμπιτος στην Α2, από που θα πάρετε τα λεφτά σας; Από τους παράγοντες του Ηρακλή που κάνανε ομάδα ίσα για να κατέβουν στο πρωτάθλημα ή από την ΕΣΑΠ που έχει ...τιγκάρει στα κατασχετήρια;
    Χαμηλά το τόπι και παιδιά και ρωτήστε κανένα παλιότερο , μην έχετε εκπλήξεις.

  • Comment Link volleyballa fan Κυριακή, 25 Οκτωβρίου 2015 16:59 posted by volleyballa fan

    τι έχουν να πουν τώρα τα τσακαλάκια που έβγαιναν και έγραφαν ότι δεν έχουν σχέση με το προηγούμενο ΤΑΑ; Αυτοί που έμμεσα απειλούσαν ότι θα "δώσουν¨αθλητές για φοροδιαφυγή μιλώντας για ιδιωτικά συμφωνητικά και άλλες αηδίες; Ώστε ο δικηγόρος σας μαγκάκια αρνιόταν ότι υπάρχει σχέση, ε; Είδατε όμως τι καλά την κάνατε την κολοτούμπα και παραδεχθήκατε ότι χρωστάτε και προχωρήσατε ως οφείλατε σε διακανονισμούς; Ο φόβος φυλάει τα έρμα και αν θέλατε αδειοδότηση θα πέφτατε το μπακαγιόκο όπως και σας ανάγκασαν να κάνετε. Οι πονηριές τέρμα προς γνώση και συμμόρφωση για άλλους επίδοξους πονηρούς που θα νομίζουν ότι αυτοί είναι έξυπνοι και οι άλλοι βλάκες. Το πάθημα των τύπων του νέου ΤΑΑ θα τους γίνει μάθημα.Το ποιος δημιούργησε τα χρέη αφορά αυτούς και τους οπαδούς τους και ας τα βρουν μεταξύ τους. Το θέμα είναι ότι χρωστάνε και ευτυχώς η Επιτροπή πήρε μια ιστορική απόφαση για να αναγκαστούν να πληρώσουν. Ε όχι ρε μαγκες με τα λεφτά των άλλων να πουλάτε τρέλα. Είδατε τι ωραία κοπήκανε και τα σχόλια κάποιων που μιλούσαν για ιδιωτικά συμφωνητικά;Είπαν και ευχαριστώ από πάνω που οι αθλητες δέχθηκαν διακανονισμούς τύπου Κωτσόβουλου. Ατοκες δόσεις σε βάθος ετών. Προσοχή όμως το θέμα δεν ήταν να γίνουν διακανονισμοί αλλά να τηρηθούν γιατί και στο παρελθόν έγιναν αλλά μετά σφύριζαν αδιάφορα. Από κοντά λοιπόν για να αποφευχθούν προβλήματα στο μέλλον.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ