1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
08-10-2015 13:21

HIBOU Academy σε ΕΟΠΕ, ΕΣΑΠ

Λίγες μέρες μετά την έναρξη της α’ φάσης του πρωτοποριακού προγράμματος της HIBOU Academy, που άρχισε στις 5 Οκτωβρίου και ολοκληρώνεται στις 9 του μήνα στις εγκαταστάσεις του Deree οι σπουδαστές της Ακαδημίας είχαν την πολύτιμη ευκαιρία να περάσουν από την….θεωρία, στην πράξη.
Στο πλαίσιο της νέας συνεργασίας του με την Ακαδημία, ο ΠΑ.Σ.Α.Π. οργάνωσε προχθές επισκέψεις στην Ε.Σ.Α.Π. και την Ε.Ο.ΠΕ., όπου εκεί δόθηκε η ευκαιρία στους σπουδαστές να γνωρίσουν και να κατανοήσουν καλύτερα τον τρόπο λειτουργίας των δύο Φορέων. Παράλληλα τους έγινε ενημέρωση για τον ρόλο των Συνδέσμων των Αθλητών και τις επιπλέον δράσεις του ΠΑ.Σ.Α.Π. σε θέματα όπως το Match Fixing, το Dual Career κ.α.

Ο Διευθυντής της Ε.Ο.ΠΕ. Περικλής Μπακοδήμος και ο Ειδικός Συνεργάτης της Ομοσπονδίας σε θέματα Ανάπτυξης και Μπιτς Βόλεϊ, Άγης Σκαρβέλης υποδέχθηκαν στα γραφεία της Ε.Ο.ΠΕ., τους Έλληνες και αλλοδαπούς φοιτητές της ακαδημίας, τους οποίους συνόδευαν οι υπεύθυνοι του προγράμματος, Δρ Δικαία Χατζηευσταθίου και Θάνος Καραγρούνας, αλλά και ο Διευθυντής του ΠΑ.Σ.Α.Π. Βασίλης Μηνούδης.

Οι υπεύθυνοι της ΕΟΠΕ, αφού καλωσόρισαν την αντιπροσωπεία της Ακαδημίας στη συνέχεια παρουσίασαν το οργανόγραμμα και τον τρόπο λειτουργίας της Ομοσπονδίας και απάντησαν πρόθυμα σε διάφορες ερωτήσεις που τους έθεσαν οι σπουδαστές για όλα τα ζητήματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων της ΕΟΠΕ.

Εξίσου ενδιαφέρουσα για την αντιπροσωπεία της HIBOU Academy ήταν και η επίσκεψη που προηγήθηκε στα γραφεία της ΕΣΑΠ, που ανταποκρίθηκε ευγενικά στο αίτημα του ΠΑ.Σ.Α.Π., συνεργάτη της Ακαδημίας.

Στη συνάντηση εργασίας που πραγματοποιήθηκε στην Ε.Σ.Α.Π. παρουσιάστηκε το οργανόγραμμα και οι δράσεις της Ε.Σ.Α.Π. και ακολούθησε συζήτηση, ενώ ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο συνεργασίας σε εθελοντική βάση με σπουδαστές της ακαδημίας στο πλαίσιο της πρακτικής δράσης και της ανταλλαγής τεχνογνωσίας.

Την παρουσίαση έκανε ο Υπ. Marketing της Ε.Σ.Α.Π., B. Παπαγεωργίου, ενώ στο workshop συμμετείχαν επίσης η Υπ. Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας, Έφη Μπούρα καθώς και ο Διευθυντής του ΠΑ.Σ.Α.Π. Βασίλης Μηνούδης.

Χθες εξάλλου, ο κ. Μηνούδης μαζί με τον κορυφαίο Έλληνα Ολυμπιονίκη και Παγκόσμιο Πρωταθλητή στα 400 μέτρα με εμπόδια, Περικλή Ιακωβάκη βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις του Deree, όπου πραγματοποιούνται τα μαθήματα, προκειμένου να μιλήσουν στους φοιτητές και να απαντήσουν στα ερωτήματά τους.

Η HIBOU Academy σε συνεργασία με καταξιωμένα εκπαιδευτικά ιδρύματα και φορείς από όλο τον κόσμο, στοχεύει στη δημιουργία εκπαιδευτικών κόμβων συνεργασιών και ειδικών προγραμμάτων, ανταλλαγή πρακτικών και τεχνογνωσίας, σύνδεση της εκπαιδευτικής κοινότητας με την αγορά, ανάπτυξη ουσιαστικών συνεργιών και δράσεων με τελικό στόχο τη διαμόρφωση ισχυρών στελεχών στην αθλητική παγκόσμια αγορά.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ