1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
01-10-2013 18:01

«Καλή επιτυχία στην εθνική γυναικών από τον ΠΑΣΑΠ»

Με αφορμή την αυριανή συμμετοχή της Εθνικής Γυναικών στον β' γύρο των προκριματικών ομίλων του Παγκοσμίου πρωταθλήματος 2014, που διεξάγεται στο Ισραήλ (2-6/10), ο ΠΑΣΑΠ εξέδωσε ανακοίνωση μέσω την οποίας εύχεται καλή επιτυχία στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΣΑΠ:

«Το Δ.Σ. του ΠΑ.Σ.Α.Π. εύχεται στις διεθνείς και το προπονητικό επιτελείο της Εθνικής Γυναικών "καλή επιτυχία" στην συμμετοχή του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος  στον 2ο γύρο των προκριματικών του Παγκοσμίου πρωταθλήματος, που θα διεξαχθεί από 2-6 Οκτωβρίου στην πόλη Ραανανά του Ισραήλ. 
Αρχής γενομένης από αύριο στο πλαίσιο των αγώνων του Η' ομίλου της διοργάνωσης, που θα φιλοξενηθεί στο κλειστό Μetrowest Sport Palace, οι αθλήτριες του Γιάννη Καλμαζίδη θα διεκδικήσουν κόντρα στα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα των Ουγγαρίας (2/10), Λετονίας (3/10), Μαυροβουνίου (4/10), Ισραήλ (5/10) και Ελβετίας (6/10) μία από τις τρεις πρώτες προνομιούχες θέσεις του ομίλου, που θα τους εξασφαλίσει την πρόκριση στον επόμενο γύρο της διοργάνωσης (3-5 Ιανουαρίου 2014).».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ