1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
08-08-2023 00:41

Συνεχίζει στον πάγκο της Κηφισιάς ο Κώστας Χριστοφιδέλης

Μετά την  περσινή σπουδαία σεζόν στην Κηφισιά και την πρόκριση στο Challenge Cup , ο επιτυχημένος προπονητής Κώστας Χριστοφιδέλης ανανέωσε τη συνεργασία του με την ομάδα των βορείων προαστείων και για τη νέα σεζόν της Volley league,με στόχο να συνεχιστούν οι διακρίσεις για τον ΑΟΠ.

H  σχετική ανακοίνωση του Α.Ο.Π. Κηφισιάς

Ο Αθλητικός Όμιλος Πετοσφαίρισης Κηφισιάς ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον προπονητή Κώστα Χριστοφιδέλη για την περίοδο 2023-24.

Την αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε οδήγησε την Κηφισιά στην 5η θέση της Volley League, η οποία της εξασφάλισε και τη συμμετοχή σε ευρωπαϊκή διοργάνωση και συγκεκριμένα στο Challenge Cup.

Ο Κώστας Χριστοφιδέλης με αφορμή την ανανέωση της συνεργασίας του με την ομάδα των βορείων προαστίων δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που συνεχίζω στον πάγκο της Κηφισιάς, μετά από μία άκρως επιτυχημένη χρονιά. Είμαστε αισιόδοξοι, χωρίς να αφήνουμε να παρασυρθούμε από την περσινή επιτυχία. Φέτος οι υποχρεώσεις μας είναι ακόμα περισσότερες καθώς συμμετέχουμε και στην Ευρώπη, κάτι το οποίο αποτελεί “παράσημο” για την ομάδα. Την ίδια στιγμή ο πήχης πρέπει να είναι ακόμα πιο ψηλά, τουλάχιστον στα θέλω τα δικά μας.

Τώρα που θα καταλήξει αυτό είναι κάτι που κανείς δεν μπορεί να το γνωρίζει». Ο προπονητής της Κηφισιάς μιλώντας για τους στόχους της νέας περιόδου τόνισε: «Στόχος μας είναι να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικοί σε ένα νέο πρωτάθλημα με νέες ομάδες. Θα δουλέψουμε σκληρά όλη τη χρονιά έτσι ώστε να προοδεύσουμε.

Η Κηφισιά είναι μία παραδοσιακή δύναμη στο ελληνικό βόλεϊ και εμείς θα προσπαθήσουμε και αυτή τη χρονιά να αφήσουμε το στίγμα μας».

Σχετικά άρθρα

  • Στον πάγκο της Κηφισιάς μέχρι το 2026 ο Κώστας Χριστοφιδέλης
    Tην ανανέωση της συνεργασίας για δύο χρόνια ακόμη, μέχρι το 2026, ανακοίνωσε η διοίκηση της Κηφισιάς με τον προπονητή Κώστα Χριστοφιδέλη.
  • Ψήλωσε με τον Έκτορα Καμαρινόπουλο η Κηφισιά
    Λίγες ώρες πριν την είσοδο της Κηφισιάς στο πρωτάθλημα της Volley League με αντίπαλο την Κηφισιά, η διοίκηση της ομάδας των βορείων προαστίων, ανακοίνωσε την απόκτηση του 18 χρονου κεντρικού (2μ09), ‘Εκτορα Καμαρινόπουλου.
  • Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το 56ο πρωτάθλημα της Volley League
    Όλα είναι έτοιμα για το σερβίς στο 56ο επαγγελματικό πρωτάθλημα Volley League. Oι 9 κορυφαίες ομάδες του ελληνικού ανδρικού βόλεϊ βρίσκονται σε θέση σερβίς για να διεκδικήσουν τον τίτλο.
  • Τα ρόστερ των ομάδων της Volley League 2023-2024
    Τα ρόστερ των 9 ομάδων της Volley League για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024.
  • Volley League: Οι ξένοι αθλητές που έφυγαν
    Αρκετοί είναι και οι ξένοι αθλητές που αγωνίζονται στη Volley League ανδρών που έχουν εκφράσει την επιθυμία τους να επιστρέψουν στις πατρίδες τους για να βρίσκονται κοντά στις οικογένειές τους κατά την διάρκεια της εξάπλωσης της πανδημίας του COVID-19. Άλλοι έχουν μπει στο αεροπλάνο και βρίσκονται ήδη σπίτια τους με το ακουστικό στο χέρι περιμένοντας νέα και άλλοι παραμένουν στη χώρα μας και είναι κλεισμένοι και περιμένουν την... μπόρα να περάσει.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ