1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
09-12-2016 00:13

Τα ...μυστικά των εκλογών της ΕΟΠΕ

Ανακοινώθηκαν και επισήμως οι συνδυασμοί του Γιώργου Καραμπέτσου και του Γιάννη Στουραϊτη και ουσιαστικά συνέπραξαν ο πρώτος με τον Γιώργο Μελισσουργό και ο δεύτερος με τον Αχιλλέα Μαυρομάτη, απόντων των δυο τελευταίων από τα ψηφοδέλτια, παρόντων όμως στη μάχη της Ολυμπιακής Επιτροπής.
Μετά από συνευρέσεις και συζητήσεις όλων των υποψηφίων, καταλήξαμε ευτυχώς σε δυο συνδυασμούς και το ενδεχόμενο ανάδειξης μόνιμης διοίκησης στην ΕΟΠΕ είναι ορατό. Αν όχι με 21 μέλη, τουλάχιστον με την πλειοψηφία, σε περίπτωση που υπάρχει διασπορά ψήφων και στα δυο ψηφοδέλτια.

Ο Γιώργος Καραμπέτσος συνέπραξε όπως είναι πασιφανές με τον Γιώργο Μελισσουργό και ένωσαν τις δυνάμεις τους, αυτοί που ήταν εκτός διοίκησης την τελευταία εξαετία, με πινελιές τον Νεκτάριο Χαλβατζή και τον Χρήστο Σύλλα που ήταν στο κάδρο της τελευταίας διοίκησης. Ο Γιώργος Μελισσουργός δεν θα είναι υποψήφιος για την Ομοσπονδία, θα διεκδικήσει όμως την εκλογή του ως αναπληρωματικός εκπρόσωπος στην ΕΟΕ, με τη στήριξη όπως φαίνεται  του Γιώργου Καραμπέτσου, που δεν ανακοίνωσε όνομα γι αυτή τη θέση.

Από την άλλη, έφυγαν ως... προβλήματα  ο Αχιλλέας Μαυρομάτης και ο Κωστής Ψαρουδάκης(αν και ασχολείται ενεργά στον προεκλογικό αγώνα), με τον πρώτο να... εξαγοράζει την αποχώρηση του με τη θέση του τακτικού εκπροσώπου στην ΕΟΕ. Απο την διοίκηση της τελευταίας εξαετίας παρέμειναν 12 άτομα(δεν υπάρχουν στο ψηφοδέλτιο οι δυο προαναφερθέντες, οι Σύλλας, Χαλβατζής, Τουρσούγκα, Ρέρρας, Πική, Aργύρη , αλλά και η δικαστικός Παπαγεωργίου, που είναι ουσιαστικά η πιο ηχηρή απουσία). Υπάρχουν 9 νέα άτομα, προεξέχοντος του προέδρου της πρώτης γενικής συνέλευσης Τάσου Τριανταφύλλου. Ο συνδυασμός Στουραϊτη έχει και τη στήριξη του κομματικού μηχανισμού του ΣΥΡΙΖΑ, αφού ο υφυπουργός αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, όπως αποκαλύψαμε, έκανε τα πάντα για τον γάμο και προσπάθησε να προσθέσει στο παζλ και τον Γιώργο Μελισσουργό, προκειμένου να κερδίσει τη μάχη των εκλογών της Ολυμπιακής Επιτροπής, καθώς υποστηρίζει τον Σπύρο Καπράλο, έναντι του Ισίδωρου Κούβελου.

Η μάχη αναμένεται αμφίρροπη...

6 σχόλια

  • Comment Link ΑΧΙΝΟΣ Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου 2016 21:29 posted by ΑΧΙΝΟΣ

    Χαριτωνιδακη,αν καταλαβα καλα εσυ εισαι με τον Στουραιτη και την παρεα του,ωραια..
    Πες μας λοιπον,ο Χαριτωνιδης ποιον υποστηριζε την προηγουμενη τετραετια...????Με τον Μαυροματη,τον Στουραιτη και τα αλλα παιδια.????
    Τοτε ηταν καλος τωρα που πηγε με Καραμπετσο εγινε σκαρτος..ενοχλησε η υποψηφιοτητα του..???δε νομιζω παρτακιας μεγας ειναι και θα εχει τις παροχες του και θα κανει κουμαντο σε καποια επιτροπη Εθνικων ομαδων για να βρει η Εθνικη το δρομο της,οπως οταν διετελεσε Ομοσπονδιακος...
    Γιατι χωρις Χαριτωνιδη Βολλευ δεν γινετασι..

  • Comment Link μεγαλο ζορι Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου 2016 08:34 posted by μεγαλο ζορι

    Φιλε Χαριτωνιδακης...κανε υπομονη μια εβδομαδα αν και το ζορι το τραβας απο τωρα βλεπω!

  • Comment Link χαριτωνιδάκης Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου 2016 21:38 posted by χαριτωνιδάκης

    καλά τι έγινε ο Χαριτωνίδης;
    Μούγκα στην στρούγκα;
    τον έφαγε ο Γιάννης;
    χωρίς να καταλάβει κανένας τίποτα;
    αθόρυβος αλλά αποτελεσματικός ο Γιάννης!
    και στο volleynews μούγκα στην στρούγκα.
    το γραφείο τύπου του Καραμπέτσου συνεδριάζει μαζί με το γραφείο τύπου του Μελισουργού για να δούνε πως θα χειριστούν την πρώτη τους ήττα !

  • Comment Link siyah cep Παρασκευή, 09 Δεκεμβρίου 2016 22:11 posted by siyah cep

    η Ελεονώρα ενώ ξέρει κάνει την πάπια! ξέρει πολύ καλά ότι η κυρία δικαστικός ήθελε να είναι υποψήφια αλλά το πρόβλημα υγείας που την βασανίζει δεν της το επιτρέπει.
    όσο τώρα για το δημοσίευμα ας μας πει ο συντάκτης ο Χαλβατζής υπεύθυνος του beach volley το διέλυσε, ο Σύλλας υπεύθυνος των πρωταθλημάτων τα ξεφτίλισε αλλά επειδή πήγαν με τον Καραμπέτσο είναι καλοί?
    πολλές έμμισθες θέσεις εχει τάξει ο ΚΑΡΑ

  • Comment Link μουγκα... Παρασκευή, 09 Δεκεμβρίου 2016 13:07 posted by μουγκα...

    Οι ασθενεις με ηγετη τον μουγκαφον διεκδικουνε αλλη μια θητεια...αν ειναι να βρει την μιλια του ας τον ξαναψηφισουμε!

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ