1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
07-12-2015 16:21

Τι ετοιμάζουν στον Κολωνό;

Μεγάλη ιστορική συγκέντρωση έγινε την περασμένη εβδομάδα, με πρωτοβουλία του Γιώργου Καρατζά,  στην ταβέρνα "Ο Πλάτων" (Τριπόλεως 61, Αθήνα), με μεγάλες μορφές του βόλει, όπου έγινε και συζήτηση για τα διοικητικά της ΕΟΠΕ, αφού το 2016 θα γίνουν εκλογές για την ανάδειξη νέας διοίκησης.

Ανάμεσα στους παρευρισκόμενους οι Μπεργελές, Κουμπλής, Κριτσοταλάκης, Παντελιάς, αδελφοί Μπούτρη, Μίχαλος,  Γολέμης, Νεόφυτος, Αγραπιδάκης, Ζόγκαρης, Γραμματικός, Ρέμπελος, Ζαχαρίδης, Μιχαηλίδης, Κίτσιος, Κομιανός, Μαυροειδόπουλος, Ψαλιδάς, Αργυρίου, Κωνστάντης, Τράπαλης, Δανδουλάκης, Καλούμενος, Βούρης, ενώ ξεχώρισε η παρουσία του Δημάρχου Λουτρακίου Γιώργου Γκιώνη,  παρόντων και των δημοσιογράφων Βασιλάτου, Ασημακόπουλου, Λεμονίδη, Κουφόπουλου, Λαμπρούλη που μας δάνεισε και το φωτογραφικό υλικό του από το site vivasports.gr.

Tι αποφασίστηκε στην μεγάλη συγκέντρωση θα ανακοινωθει στο μέλλον...

 

2 σχόλια

  • Comment Link Αιμίλιος Γολέμης Τρίτη, 08 Δεκεμβρίου 2015 08:06 posted by Αιμίλιος Γολέμης

    Ο μόνος σχεδιασμός που κατάλαβα εγώ ήταν σχετικός με το πότε θα ξαναβρεθούμε... Εκτός και αν είχα ...πιεί πολύ!!!

  • Comment Link ΜΠΑΝΤΙΑΝΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ Δευτέρα, 07 Δεκεμβρίου 2015 14:59 posted by ΜΠΑΝΤΙΑΝΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

    πραγματι τα ιερα τερατα του βολλευ των 25 ποωτων ανα σετ και των τσιμεντενιων γηπεδων ειναι στην μνημη οσων αγαπουν το αθλημα και τυχαινουν τον απαιρηοριστο σεβασμο μας. Αλλα ωσ εδω. το οτι σχεδιαζουν κατι ηχει το λιγωτερο ωσ αστειο

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ