1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
07-12-2015 02:49

Eτοιμάζονται Λεώνης, Τακουρίδης

Αλέκος Λεώνης και Γιάννης Τακουρίδης αναμένεται να είναι οι νέες αφίξεις στον ΠΑΟΚ, που κινδυνεύει να μείνει εκτός τετράδας, λόγω των άστοχων επιλογών της διοίκησης και την απομάκρυνση των βασικών πυλώνων του περσινού νταμπλ, των Καλμαζίδη, Γκόμεζ, Σαφράνοβιτς.

Ο Νίκι Ζελιάσκοφ είναι υπ ατμόν και ο Αλέκος Λεώνης βρίσκεται ήδη έξω από την πόρτα της Πυλαίας, όπως και ο Τακουρίδης που έχει όρο στο συμβόλαιο του, ότι μπορεί να  μείνει ελεύθερος από την Παναχαϊκή , μόνο αν έχει πρόταση από Ολυμπιακό η ΠΑΟΚ, ενώ ο Νίκος Σμαραγδής δεν είναι στα σχέδια της διοίκησης.

Υπάρχουν κι αυτοί που υποστηρίζουν την επιστροφή Καλμαζίδη, αλλά υπάρχει βέτο Κατσαρή και δεν αποκλείεται να δούμε στην Πυλαία την Τρίτη τον Λεώνη στην Πυλαία, όπου θα συναντήσει τον γνωστό του από τον Ηρακλή Γιώργο Μανωλόπουλο.

Στη Σύρο πάντως ήταν εμφανές ότι ο Ζελιάσκοφ είναι ξένο σώμα...

2 σχόλια

  • Comment Link VOLLEYBALL FAN Δευτέρα, 07 Δεκεμβρίου 2015 10:01 posted by VOLLEYBALL FAN

    δεν αλλάζουν και το όνομα από παοκ σε Ηρακλής να τελειώνουμε; Ούτως ή άλλως ο Ηρακλής είναι η μεγάλη ομάδα στην πόλη και το ξέρουν και στον παοκ αυτό. Ο Ηρακλής ο κανονικός όχι αυτος του Τσιργογιάννη, του Καλαιτζίδη και του στρουμπουλού γυαλάκια. Αυτός είναι η Πετοσφαίριση 2015 που οσονούπω θα χαιρετήσει.

  • Comment Link volley1980 Δευτέρα, 07 Δεκεμβρίου 2015 07:44 posted by volley1980

    καλές οι αλλαγές γιατί ο βούλγαρος είναι μακρυά νυχτωμένος
    αλλά υποδοχή ποιός θα κάνει ρε γατάκια εκεί στον Λευκό τον Πύργο!!!!!!!

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ