1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
07-12-2015 16:20

Τέλος ο Πάτρας, αναλαμβάνει ο Ορφανός

Παρελθόν από ττην τεχνική ηγεσία του Ηρακλή αποτελεί ο Χρήστος Πάτρας μετά και την ήττα από τον Άρη. Με το διαζύγιο, η διοίκηση του χρεώνει ότι δεν πήρε τους βαθμούς που θα έπρεπε και η ομάδα θα συνεχίσει με τον Γιάννη Ορφανό που ήταν β΄προπονητής και συνεργάτης του Πάτρα.

Την τελική απόφαση για την αντικατάσταση του Πάτρα πήρε ο Μάκης Καλαϊτζίδης που έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο στο τμήμα, ενώ αλλαγές αναμένονται και στις ομάδες υποδομής όπου ο Πάτρας είχε την ευθύνη.

«Ο Αθλητικός Σύλλογος Ηρακλής Πετοσφαίριση 2015 ανακοινώνει τη λύση συνεργασίας με τον προπονητή Χρήστο Πάτρα. Τον ευχαριστούμε για την διετή προσφορά του και ευχόμαστε καλή επιτυχία στην συνέχεια της καριέρας του. Πρώτος προπονητής αναλαμβάνει ο Γιάννης Ορφανός».

Να σημειωθεί πως ο Ηρακλής γίνεται η τρίτη ομάδα που αλλάζει προπονητή μετά τη Λαμία και την Ορεστιάδα.

9 σχόλια

  • Comment Link ΓΡΙΑ Τρίτη, 08 Δεκεμβρίου 2015 23:07 posted by ΓΡΙΑ

    who is Orfanos?

  • Comment Link αν είναι έτσι..... Τρίτη, 08 Δεκεμβρίου 2015 22:46 posted by αν είναι έτσι.....

    Ήταν ήδη πεσμένο όταν πήγε

  • Comment Link VOLLEYBALL FAN Τρίτη, 08 Δεκεμβρίου 2015 19:25 posted by VOLLEYBALL FAN

    Μια χαρα προπονητης μπορει να ειναι για τον Ηρακλη δεν κανει. Αλλα ξεχασα αυτος δεν ειναι ο Ηρακλης ειναι η Πετοσφαιριση 2015 των μουσατων καφετζηδων οποτε μπορει να ειναι μια χαρουλα.

  • Comment Link ΑΛΕΞ Τρίτη, 08 Δεκεμβρίου 2015 15:20 posted by ΑΛΕΞ

    Οντως μια χαρά είναι ο Ορφανός, αλλά όχι προπονητής... Στατιστικολόγος είναι. Πριν μερικά χρόνια προσπάθησε να κάνει τον προπονητή στο Ωραιόκαστρο και το έριξε... σούμπιτο από την Α1 Γυναικών.

  • Comment Link Αν είναι έτσι.... Τρίτη, 08 Δεκεμβρίου 2015 12:30 posted by Αν είναι έτσι....

    @VOLLEYBALL FAN
    Μια χαρά προπονητής είναι ο Ορφανός, απλά δεν τον ξέρεις. Στη τελική αν θες να στηλιτεύσεις την διοίκηση κάντο, αλλά όχι έναν ανερχόμενο καλό προπονητή, που δε φταίει σε τίποτα. Κοιτάει να κάνει την δουλειά του (σσ. Σχεδόν όλοι οι Έλληνες προπονητές Α1 και πάρα πολλοί Α2 έχουν άλλη κύρια απασχόληση). Όλοι οι μεγάλοι προπονητές σαν αυτούς που προανέφερες πριν γίνουν κορυφαίοι ήταν κάποτε άπειροι. Και μία ερώτηση: Αν σε αυτή την ομάδα με αυτή τη διοίκηση και την υπάρχουσα κατάσταση ερχόταν προπονητής ο Λεώνης, ο Alekno, ή ο Bernandinho νομίζεις ότι θα έκαναν πολλά περισσότερα απ ότι ο νέος σας προπονητής;
    Σου απαντάω γιατί δεν μπορώ να βλέπω να απαξιώνονται οι νέοι προπονητές που στη τελική αξίζουν κιόλας.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ