1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
23-07-2013 23:00

Ευχές από τον Σύλλογο Φίλων Εθνικών Ομάδων στις Κορασίδες

Ο Σύλλογος Φίλων Ελληνικών Εθνικών Ομάδων Πετοσφαίρισης εύχεται καλή επιτυχία στην Εθνική μας ομάδα Κορασίδων εν όψει της παρθενικής της συμμετοχής στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που θα φιλοξενηθεί στην Ταϊλάνδη από 26 Ιουλίου έως τις 4 Αυγούστου.

 

Η αναχώρηση της γαλανόλευκης αποστολής από το Ελευθέριος Βενιζέλος συνοδεύθηκε με πολλά χαμόγελα αισιοδοξίας και όλα τα μέλη της Εθνικής μας ομάδας δήλωσαν έτοιμα να δώσουν συνέχεια στα εντυπωσιακά αποτελέσματα τους.

Ανθή Βασιλαντωνάκη και Όλγα Στράντζαλη μετρώντας αντίστροφα για την παρουσία τους στα γήπεδα της Ασίας, παρουσιάστηκαν ανυπόμονες όσο και ενθουσιασμένες που θα συμμετάσχουν στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα…

Η διαγώνιος της Εθνικής μας ομάδας που αναμένεται να… «ταλαιπωρήσει» αρκετά τις αντίπαλες άμυνες, Ανθή Βασιλαντωνάκη υπογράμμισε «Νιώθουμε τυχερές, υπερήφανες, χαρούμενες. Ξέρουμε πως κάθε αθλητής θα ήθελε να πάει σε μια τέτοια διοργάνωση. Εμείς πάμε να εκπροσωπήσουμε την Ελλάδα και πιστεύω πως θα το καταφέρουμε πολύ καλά. Υπάρχει ανυπομονησία, αλλά ήμαστε όλες προετοιμασμένες για την συμμετοχή μας εδώ και πάρα πολύ καιρό. Περιμένουμε να αντιμετωπίσουμε τις ομάδες, να δώσουμε το καλύτερο μας εαυτό. Πάμε δυνατά για ότι καλύτερο μπορούμε».

Από την πλευρά της η Θεσσαλονικιά ακραία Όλγα Στράντζαλη δήλωσε έτοιμη να πανηγυρίσει νέες νίκες και διακρίσεις. «Είναι κάτι το μοναδικό. Θα δώσουμε όλες μας τον καλύτερο μας εαυτό. Δεν υπάρχει καμία που να μην θέλει να βρίσκεται στην αποστολή και να συμμετάσχει στο Παγκόσμιο. Έχουμε θυσιάσει πολλά για αυτήν την διοργάνωση και ελπίζω να πάμε όσο καλύτερα γίνεται. Αγωνιούμε για να παίξουμε τον επόμενο αγώνα. Θέλουμε να κερδίσουμε όποιον αντίπαλο βρούμε μπροστά μας. Αυτός είναι ο δικός μας στόχος» υπογράμμισε χαρακτηριστικά η νεαρή ακραία του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

Πηγή: Συντονιστική Επιτροπή

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ