1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
23-07-2013 22:00

«Καλή επιτυχία» από ΠΑ.Σ.Α.Π. στην Εθνική κορασίδων

Καλή επιτυχία στην προσπάθεια της Εθνικής Κορασίδων στο 12οΠαγκόσμιο πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στις 26 Ιουλίου με 4 Αυγούστου στην Ταϋλάνδη εύχεται μέσω ανακοίνωσής του ο ΠΑ.Σ.Α.Π.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Πέταξαν για το όνειρο τα κορίτσια μας!
Το Δ.Σ. του ΠΑ.Σ.Α.Π. εύχεται στις διεθνείς και το προπονητικό επιτελείο της Εθνικής Κορασίδων "καλή επιτυχία" στην ιστορική συμμετοχή του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στο 12ο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Ταϋλάνδης (26 Ιουλίου- 4 Αυγούστου). Η αποστολή της "γαλανόλευκης", που με τις ευχές όλων των φίλων του ελληνικού βόλεϊ, ταξιδεύει ήδη με προορισμό το μακρινό Νακόν Ρατσασίμα, μετά την ιστορική πρόσφατη κατάκτηση της 5ης θέσης στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Μαυροβουνίου, θα κυνηγήσει στην παρθενική της παρουσία στη διοργάνωση την διάκριση αγωνιζόμενη στον Β’ όμιλο μαζί με Κίνα, Πολωνία, Ιαπωνία και Αργεντινή».

Σχετικά άρθρα

  • Η Βραζιλία νίκησε την... μάχη των αλλαγών (Highlights - foto)
    Ο αγώνας της Βραζιλίας με τις Ηνωμένες Πολιτείες μικρή σημασία είχε καθώς και οι δύο ομάδες είχαν προκριθεί στην τετράδα του Μουντιάλ. Έτσι, «σελεσάο» και ΗΠΑ αγωνίστηκαν με την δεύτερη εξάδα τους, με τους πρώτους να επικρατούν με 3-0 σετ και να πηγαίνουν στα ημιτελικά ως πρώτοι στον όμιλο.
  • Ο Βελάσκο στην εξέδρα και η Πολωνία στα κάρβουνα (highlights-video) (πανόραμα Η' ομίλου)
    H Σερβία νίκησε την «ορφανή» Αργεντινή με 3-0 σετ και μαζί με την Ιταλία, τις ΗΠΑ και την Βραζιλία προκρίθηκαν στο φάιναλ-6 του παγκοσμίου πρωταθλήματος βόλεϊ ανδρών που βρίσκεται σε εξέλιξη στην Ιταλία και την Βουλγαρία. Η Πολωνία επηρεασμένη από την ήττα σοκ από την Αργεντινή που προήλθε από τα χοντρά λάθη του προπονητή της Βιτάλ Χέινεν έχασε και από τη Γαλλία με 3-1 σετ και από εκεί που ήταν το απόλυτο φαβορί με 12-0 νίκες έκανε δύο συνεχόμενες ήττες και κινδυνεύει να αποκλειστεί.
  • Πρόσω ολοταχώς για το μετάλλιο οι Ηνωμένες Πολιτείες (highlights-video) (πανόραμα G' ομίλου)
    Οι Ηνωμένες Πολιτείες παρέμειναν η μόνη αήττητη ομάδα στο παγκόσμιο πρωτάθλημα και θα χρειαστεί να ταξιδέψει από τη Σόφια στο Τορίνο για την τελική φάση της διοργάνωσης. Επέστρεψε στις νίκες ο Καναδάς όμως είναι πλέον αργά για τους παίκτες του Στεφάν Αντιγκά. Δείτε highlights-video από τους δύο αγώνες στη Σόφια.
  • Η Ρωσία έστειλε την Ιταλία στην εξάδα του Μουντιάλ (Highlights-video) (πανόραμα Ε' ομίλου)
    Ιταλία και Ρωσία πέτυχαν αυτό που ήθελαν στον Ε' όμιλο στο Μιλάνο μετά το 3-2 υπέρ της ομάδας του Σλιαπνίκοφ. Οι μεν Ιταλοί με τον βαθμό που πήραν προκρίθηκαν ως πρώτοι στο final-6 του παγκοσμίου πρωταθλήματος και οι δε Ρώσοι με τους δύο βαθμούς έμειναν στο κυνήγι για μία από τις δύο καλύτερες ομάδες που δίνει το εισιτήριο για τις έξι καλύτερες ομάδες του κόσμου.
  • Στο final-6 στο Τορίνο η Βραζιλία (Highlights-video) (πανόραμα F' ομίλου)
    Στην εξάδα του Μουντιάλ βόλεϊ προκρίθηκε η Βραζιλία μία αγωνιστική πριν το φινάλε της δεύτερης φάσης του F' ομίλου.. Νίκη του Βελγίου χωρίς όμως να έχει ελπίδες να προκριθεί ως μία από τις δύο καλύτερες δεύτερες. Δείτε highlights-video από τη νίκη του Βελγίου. Σε λίγο και της Βραζιλίας...

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ