1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
22-07-2023 14:05

Γιώργος Τάσιου: «Η Εθνική εμπνέει υγεία, τα κορίτσια είναι μαχήτριες» (vid)

Το νεότερο μέλος στο προπονητικό επιτελείο της Εθνικής παγκορασίδων είναι ο Γιώργος Τάσιου, ο οποίος εντάχθηκε στο τιμ της γαλανόλευκης το καλοκαίρι του 2022.

Ο Εβρίτης Γιώργος Τάσιου από την πρώτη κιόλας ημέρας που βρέθηκε μαζί με τους συνεργάτες του και τις αθλήτριες ένιωσε το καλό κλίμα που υπήρχε και που επιβεβαιώθηκε με τον καλύτερο τρόπο το φετινό καλοκαίρι.

O Τάσιου σε δηλώσεις του στην κάμερα της Ε.Ο.ΠΕ. αφού ευχαρίστησε την διοίκηση της ομοσπονδίας για την επιλογή του στο σταφ της Εθνικής, αναφέρθηκε στο ταξίδι του με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

«Αυτό που βιώνω είναι μοναδικό και θα σταθώ περισσότερο από την αρχή της πορείας που συναντηθήκαμε στο Σουφλί. Το Πάσχα για τα προκριματικά του ευρωπαϊκού και φυσικά στο Μουζάκι το φετινό καλοκαίρι. Βήμα βήμα είμαστε στο πλευρό του Κώστα Γκούντα, στα κορίτσια και βάζοντας ληθαράκια φτάσαμε να κυνηγάμε μία θέση στον τελικό. Αυτό που σίγουρα μένει χαραγμένο είναι η όλη διαδικασία.

Όλο αυτό μας βοήθησε και εμάς να γίνουμε καλύτεροι. Έχουμε ένα προπονητικό τιμ που βγάζει υγεία, έχουμε άριστες σχέσεις και συνεργασία και μέσα από αυτό βοηθάμε τα παιδιά να γίνουν καλοί αθλητικοί χαρακτήρες» σχολίασε αρχικά ο Γιώργος Τάσιου και συνέχισε για τον ημιτελικό με την Ιταλία.

«Αυτό που είπαμε στα κορίτσια είναι ότι έχουμε καταφέρει πάρα πολλά, αλλά αφού φτάσαμε ως εδώ πρέπει να τελειώσουμε αυτή τη διαδικασία έχοντας στο νου μας ένα πράγμα. Μην τελειώσει ο αγώνας και πούμε "αχ αν παίζαμε καλύτερα". Να τα δώσουμε όλα, να έχουμε συγκέντρωση και καθαρό μυαλό. Είμαστε αισιόδοξοι όλοι μας. Είναι όλες τους μαχήτριες και θα τα δώσουν όλα».

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ