1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
09-06-2013 05:19

«Δεν έπαιξε ρόλο η διαιτησία»

Κόρτραικ - Βέλγιο. Αποστολή (ΠΣΑΤ - ΑΠΕ/ΜΠΕ): Κώστας Ασημακόπουλος:
Ο αρχηγός και πασαδόρος του Βελγίου Φρανκ Ντεπέστελε παραδέχτηκε πως η ομάδα του αγωνίστηκε με πίεση η οποία αυξήθηκε όταν η ελληνική ομάδα παρουσιάστηκε μεταμορφωμένη σε σχέση με τον αγώνα στην Ορεστιάδα:

«Ηταν ενας διαφορετικός και δύσκολος αγώνας σε σχέση με το πρώτο ματς. Παίξαμε χειρότερα από την προηγούμενη φορά. Είχαμε πολύ άγχος. Η Ελλάδα έπαιξε καλύτερα από ότι στην Ορεστιάδα και δεν ήταν το ίδιο. Δεν μπορούσαμε να σταματήσουμε τον Τζούριτς. Η διαιτησία έπαιξε έδρα αλλά δεν καθόρισε την πρόκριση. Θέλουμε να μπούμε στην 8αδα του Ευρωπαϊκού και βλέπουμε».

Συναυλία και πάρτι

To γυμναστήριο του Κόρτρικ ήταν γεμάτο δύο ώρες πριν την έναρξη του αγώνα. Οι Βέλγοι είχαν διοργανώσει αγώνες βετεράνων και αγώνες εταιρικών ομάδων, αλλά και συναυλία την ώρα που οι ομάδες έκαναν ζέσταμα με ποπ τραγουδίστρια που ξεσήκωσε τον κόσμο. Μετά τον αγώνα ακολούθησε πάρτι με δυνατή μουσική και άφθονη μπύρα.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ