1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
07-06-2013 20:15

Στο άνδρο των «Κόκκινων Δράκων» (φωτο, video)

Cannot find volleynews.v2/GREECE-TEAM/MEN/2013/MPARAZ-EURO/belgium-greece folder inside /var/www/volleynews.gr/images/volleynews.v2/GREECE-TEAM/MEN/2013/MPARAZ-EURO/belgium-greece/ folder.
Admiror Gallery: 4.5.0
Server OS:nginx/1.14.0
Client OS:Unknown
PHP:5.6.38
Κορτράικ - Βέλγιο. Αποστολή (ΑΠΕ - ΠΣΑΤ): Κώστας Ασημακόπουλος
Η Εθνική Ανδρών εδώ και λίγη ώρα έχει (19.00 ώρα Ελλάδος) έχει ξεκινήσει την προπόνηση της στο “SC Λάνγκε Μούντε” το κλειστό γυμναστήριο του Κορτράικ όπου αύριο το βράδυ (21.30, ΕΤ1) αντιμετωπίζει το Βέλγιο στον δεύτερο αγώνα μπαράζ για την πρόκριση στα τελικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος 2013.


Σύμφωνα με τους Βέλγους τα 2.500 εισιτήρια του αγώνα έχουν εξαντληθεί, ενώ απ’ ότι φαίνεται οι αντίπαλοι μας δεν είναι καθόλου προληπτικοί.

Χθες η Εθνική ομάδα του Βελγίου παρουσίασε τη νέα της στολή (αφού άλλαξαν εταιρία ιματισμού), αλλά και το νέο της logo καθώς αποκαλούνται ‘Κόκκινοι Δράκοι’.

Βέβαια την τελευταία φορά που ομάδα άλλαξε ξαφνικά στολή ήταν ο 1ος τελικός της φετινής Volleyleague, όταν ο Ολυμπιακός (που έκανε την αλλαγή στην εμφάνιση του) ηττήθηκε με 0-3 από τον Παμβοχαϊκό…

«Γούρι, γούρι…», ψιθύρισαν οι προληπτικοί που είναι στην Ελληνική αποστολή κι αν δικαιωθούν ή όχι θα φανεί αύριο το βράδυ.

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ