1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
09-06-2013 05:25

Οι διαμαρτυρίες Μανωλόπουλου και ο προκλητικός Βέλγος

Κορτράικ - Βέλγιο. Αποστολή (ΠΣΑΤ - ΑΠΕ/ΜΠΕ): Κώστας Ασημακόπουλος:
Εκτός εαυτού βγήκε ο αρχηγός αποστολής Γιώργος Μανωλόπουλος με τα σφυρίγματα των διαιτητών στο «χρυσό» σετ. Οι δύο ρέφερι και οι επόπτες έκαναν ότι μπορούσαν από την αρχή του αγώνα αλλά στο χρυσό σετ ο Μανωλόπουλος δεν άντεξε και μετά το «μέσα έξω» και την κάρτα στον Λεώνη έτρεξε στον κομισάριο, ενώ μετά το τέλος του αγώνα φώναζε και στους διαιτητές.
Επεισόδιο με Πετρέα

Επεισόδιο που ευτυχώς δεν πήρε έκταση έγινε μετά το τέλος του αγώνα όταν ο Γιώργος Πετρέας ζήτησε το λόγο από τον συνοδό της βελγικής ομάδας ο οποίος ήταν άκρως προκλητικός καθώς μετά από κάθε πόντο της ομάδας του έκανε χειρονομία στέλνοντας... φιλάκια στους Έλληνες παίκτες.

Κωστοπούλου και Λάγιου

Στο Κορτράικ βρέθηκαν η Μαρία Κωστοπούλου η οποία βρέθηκε στο Βέλγιο για να συναντήσει τον σύζυγο της που εργάζεται στις Βρυξέλλες, αλλά και το μέλος του ΔΣ της ΕΟΠΕ Βαρβάρα Λάγιου που ήρθε από το Λιλ της Γαλλίας όπου βρέθηκε για προσωπική της υπόθεση. Επίσης βρέθηκε και ο Γιώργος Γκάγκαλης που πλέον είναι μόνιμος κάτοικος Λουξεμβούργου καθώς είναι διευθυντής του τμήματος μπιτς βόλεϊ της CEV.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ