1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
25-06-2016 21:19

Κιόση: «Στεκόμαστε μπροστά σε αυτές τις αθλήτριες»

Πρώτη σκόρερ της Εθνικής Γυναικών με 18 πόντους και εντυπωσιακό ποσοστό ευστοχίας (53%) ήταν η Ελένη Κιόση. Παρά την ήττα από το Αζερμπαϊτζάν η διεθνής Ελληνίδα διαγώνια και αρχηγός του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος έδωσε συγχαρητήρια στις συμπαίκτριές της που έβαλαν δύσκολα σε μία ομάδα που απαρτίζεται από πρωτοκλασάτες αθλήτριες.

«Δημιουργήσαμε τις ευκαιρίες και δείξαμε στις αθλήτριες αυτού του επιπέδου ότι μπορούμε να στεκόμαστε μπροστά τους. Δυστυχώς, σε κάποια σημεία κάναμε συνεχόμενα λάθη και απλά χάσαμε την ευκαιρία να πάρουμε κάτι περισσότερο, όπως στο πρώτο σετ. Συνεχίσαμε, όμως, να παίζουμε σε όλο το παιχνίδι με στόχο να κερδίσουμε. Είδαμε ότι μπορούμε και σας διαβεβαιώνω πως το Αζερμπαϊτζάν δεν πέρασε μία εύκολη μέρα. Θέλω να ελπίζω ότι ούτε αύριο θα περάσει εύκολη μέρα. Δεν είμαστε μία ομάδα που θα πάμε να τους σκοτώσουμε όλους. Ξεκινήσαμε αρκετά χρόνια μαζί, έτσι πορευόμαστε, οπότε θα πω ό,τι είπα πριν από το πρώτο ματς: θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, αυτό ξέρουμε και αυτό κάνουμε. Συγχαρητήρια στα κορίτσια μου, όπως και να είναι το αποτέλεσμα, μην ξεχνάμε ότι απέναντί μας έχουμε πρωτοκλασάτες αθλήτριες στον κόσμο».

Τέλος, η Αθηνά Παπαφωτίου, που ανέλαβε να οργανώσει το παιχνίδι της Εθνικής στον πρώτο ημιτελικό με το Αζερμπαϊτζάν, στάθηκε κι εκείνη στην κακή έκβαση του πρώτου σετ.

«Νομίζω ότι ήταν μεγάλο κρίμα που χάσαμε έτσι το πρώτο σετ αφού ήμασταν μπροστά 20-13, βρισκόμασταν σε καλή κατάσταση και σε καλή μέρα. Είχαμε την ευκαιρία και δεν την αξιοποιήσαμε. Το δεύτερο σετ πήγε σχετικά καλά, παρότι επηρεάστηκε η ψυχολογία μας, όμως άλλαξε ισορροπία στην πίεση, μας πίεσαν από το σέρβις και όταν τους δίνεις ευκαιρία είναι πολύ καλή ομάδα για να μην την αξιοποιήσει. Πήραμε το τρίτο σετ με ανατροπή, που σημαίνει ότι μπορούσαμε να πετύχουμε κάτι παραπάνω και χάσαμε το παιχνίδι στο τέταρτο. Συμβαίνει αυτό όταν δίνεις τέτοια ευκαιρία στον αντίπαλο. Είδαμε τι μπορούμε να κάνουμε και αύριο είναι μια άλλη μέρα. Πρέπει να μπούμε ακόμα πιο δυνατά και να αξιοποιήσουμε όποια ευκαιρία δημιουργήσουμε. Κάτι που δεν πετύχαμε σήμερα».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ