1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
25-06-2016 20:59

Καλμαζίδης: «Κανείς δεν είναι ευχαριστημένος»

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Γιάννης Καλμαζίδης αναπόφευκτα στάθηκε στη μεγάλη ευκαιρία του πρώτου σετ στον ημιτελικό του Ευρωπαϊκού Λιγκ απέναντι στο Αζερμπαϊτζάν, που βρήκε νικήτριες τις Αζέρες με 3-1 σετ.
«Ίσως να ήταν άλλο ματς αν είχαμε πάρει το πρώτο σετ. Το λέω αυτό επειδή ήμασταν μπροστά 20-13 και 21-15 και κολλήσαμε στο καλό φλοτ σέρβις των Αζέρων. Δυστυχώς δεν καταφέραμε να πάρουμε εκείνο το σετ και λίγο απογοητευτήκαμε».

Παρόλα αυτά, ο εκλέκτορας της Εθνικής ξεκαθάρισε πως η Ελλάδα έπαιξε κατά διαστήματα καλύτερα από το φαβορί του ζευγαριού και ενόψει του δεύτερου ημιτελικού, την Κυριακή, προσδοκά σε καλύτερο αποτέλεσμα.

«Σε γενικές γραμμές και σε μεγάλο μέρος του αγώνα νομίζω ότι παίξαμε καλύτερο βόλεϊ από την άλλη ομάδα, παρότι διαθέτει παίκτριες παγκόσμιας κλάσης και συμμετοχή σε πρωταθλήματα υψηλού επιπέδου. Είχαμε περισσότερα μπλοκ, καλύτερη αποτελεσματικότητα στην επίθεση και απλώς κάποια νεκρά διαστήματα στην υποδοχή δεν μας επέτρεψαν να διατηρήσουμε το σκορ, με αποτέλεσμα να μας φύγει τελικά το παιχνίδι. Έχουμε άλλο ένα παιχνίδι αύριο, μετά από μία μεγάλη χαμένη ευκαιρία. Κανένας δεν είναι ευχαριστημένος που χάσαμε τον αγώνα και μάλιστα με καθαρό σκορ, αλλά πιστεύω πως τα κορίτσια ένιωσαν ότι μπορούμε να διεκδικήσουμε κάτι καλύτερο. Αυτό βέβαια θα φανεί αύριο».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ