1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
25-06-2016 23:28

Φράγκος: «Μπορούμε να πάρουμε την πρόκριση»

Πιο διαβασμένο ήταν το Κατάρ σύμφωνα με τον Αντρέα Φράγκο, παράγοντας ο οποίος ήταν καταλυτικός στην διαμόρφωση του αποτελέσματος.

Ο Έλληνας διεθνής τόνισε πως δεν υπήρχε υπομονή στην ομάδα του Σωτήρη Δρίκου ενώ για τον αυριανό αγώνα επισήμανε πως αν η Ελλάδα εμφανιστεί καλύτερη τότε μπορεί να πάρει την νίκη και την πρόκριση.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Το Κατάρ εμφανίστηκε πολύ δυνατό και εμείς δεν μπορέσαμε να έχουμε τον ρυθμό που θέλαμε. Χτύπησαν στα αδύναμα σημεία μας, έπιασαν τον ρυθμό τους και να πάρουν τη νίκη. Μας είχε διαβάσει καλύτερα το Κατάρ, σε πολλές περιπτώσεις προσπαθούσαμε να τελειώσουμε τις δύσκολες μπάλες, δεν είχαμε την υπομονή να ξαναπαίξουμε τις μπάλες σε κάποια σημεία, όπως έκανε το Κατάρ. Σε ένα βαθμό έπαιξε ρόλο και η σκέψη ότι με νίκη θα προκρινόμασταν στο φάιναλ-4 αλλά δεν νομίζω ότι ήταν αυτό που έπαιξε το σημαντικότερο ρόλο».


Για το παιχνίδι με τη Σλοβενία: «Δεν είναι εύκολο παιχνίδι, είναι μία ομάδα που γνωρίζουμε όλοι τις επιτυχίες της. Δεν έχει απουσίες που είναι πολύ σημαντικό όμως πιστεύω πως αν εμφανιστούμε καλύτεροι σε κάποια κομμάτια του παιχνιδιού μπορούμε να πάρουμε έστω τους 2 βαθμούς».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ