1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1201
13-06-2014 22:20

«Αυτές είναι ψηλές, αλλά εμείς κάνουμε άλλα πράγματα»

Ενθουσιασμένη από τη νίκη της Εθνικής ομάδας γυναικών επί της Γερμανίας παρουσιάστηκε η Αλίκη Κωνσταντινίδου. Η 25χρονη κεντρική ευχαρίστησε τον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο, ενώ είπε πως ελπίζει να πανηγυρίσουν ξανά την Κυριακή.

«Αυτές είναι ψηλές, αλλά εμείς κάνουμε άλλα πράγματα. Είμαστε μια νεανική ομάδα κι εμείς, αν και η Γερμανία είχε λίγο πιο μικρές σε ηλικία αθλήτριες. Σήμερα κερδίσαμε γιατί παίξαμε σαν ομάδα και ειδικά στα δύο πρώτα σετ παίξαμε με πολύ μεγάλο κέφι, ενώ στη συνέχεια όταν η Γερμανία προσπάθησε να αντιδράσει μας βοήθησε πάρα πολύ ο κόσμος και θέλω να τον ευχαριστήσω γιατί πραγματικά εδώ στη Λάρισα αισθανθήκαμε ότι είχαμε αυτό που λένε τη βοήθεια της έδρας. Ελπίζω την Κυριακή να είναι ακόμη περισσότεροι και να πανηγυρίσουμε ξανά», δήλωσε η νέα παίκτρια του Ολυμπιακού.


Για το αν φοβήθηκε ανατροπή ανάλογη με αυτήν του 2ου αγώνα στην Πολωνία δήλωσε:«Όχι σε καμία περίπτωση γιατί σήμερα είχαμε πολύ πάθος και θέληση. Όχι ότι δεν είχαμε τα ίδια στοιχεία στην Πολωνία. Το κακό ήταν ότι στα προηγούμενα ματς παίζοντας με κάποιες καλές ομάδες μπαίναμε νωθρά και το πληρώναμε, αλλά πλέον έχουμε αντιληφθεί ότι κι εμείς έχουμε δυνατότητες και μπορούμε να σταθούμε ανταγωνιστικά στο γήπεδο».


Η Στέλλα Χριστοδούλου από την πλευρά της είπε:«Αν και η Γερμανία είχε αρκετές αλλαγές είναι μια πολύ μεγάλη νίκη η σημερινή και μια επιβεβαίωση της βελτίωσης που έχουμε ως ομάδα ενώ νομίζω ότι προσφέραμε και πολύ καλό θέαμα στον κόσμο που ήρθε σήμερα στο γήπεδο.Η ομάδα αυτή έχει μεγάλες ικανότητες, αλλά χρειάζεται υπομονή και επιμονή. Δουλεύουμε πραγματικά σκληρά κάθε μέρα, υπάρχει εξαιρετική ατμόσφαιρα στο εσωτερικό της ομάδας και όλοι μαζί θέλουμ ένα φτάσουμε σε ακόμη καλύτερες εμφανίσεις».

2 σχόλια

  • Comment Link stratos M.s Δευτέρα, 16 Ιουνίου 2014 10:26 posted by stratos M.s

    antimourmouris μάλλον για γάβρακι ή μουρμούρα μοιάζεις.Ποιά Έθνική;πάλι τελευταίοι θα τερματίσουμε και πάλι θα λέμε ότιείμαστε στο σωστό δρόμο ,στο σωστό σχεδιασμό,και θα καταλήξουμε στη γνωστή κακομοιριά μας.Μόλις λήξουν οι αγώνες να δω τι σχόλια θα γράψεις.(για τις αδικίες που έγιναν σε παίκτριες δεν βλέπω να σχολιάζεις)

  • Comment Link antimourmouris Σάββατο, 14 Ιουνίου 2014 08:14 posted by antimourmouris

    Μπράβο ρε κορίτσια. Κερδίσατε τη γερμανία και πάνω απ' όλα την ελληνική μουρμούρα και αρνητικότητα. Συγχαρητήρια και προχωρήστε !!

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ